KUVAKOOSTE: TUTOn A-nuorten upea kausi huipentui kotiyleisön edessä

TUTO Hockeyn A-nuorten upea kausi huipentui, kun joukkue isännöi Tampereen Ilvestä Nuorten SM-liigan päätöskierroksen ottelussa. Tasainen ja kuumatunteinen ottelu päättyi lopulta kissapetojen 2-3 voittoon.

TUTO Hockey A – Ilves A 

2-3 (1-1, 1-1, 0-1)

Tilastot


Ennen ottelua TUTO Hockeyn tuore toimitusjohtaja Roope Paltta kukitti TUTO-uransa huipentaneet Miikka Lehtosen (vas.) ja Mikke Laurilan yhdessä TUTOn ottelutapahtumavastaava Ninni Mäkisen kanssa.


Ottelu sai TUTOn kannalta lentävän startin, kun illan juhlakalu Miikka Lehtonen järjesteli yhdessä Aleksi Halmeen kanssa Aaro Löyttymäelle loistavan paikan, josta 21-vuotias hyökkääjä siirsi TUTOn varmasti 1-0 johtoon ajassa 04:03.


Ottelu oli fyysinen ja kuumatunteinen, jonka myös Miikka Huhtalan jyrän alle jäänyt Ilves-kapteeni Arttu Flick sai tuntea nahoissaan.


Ajoittain kuuma ottelu vaati päätuomari Sami Jokiselta terapeuttisia rauhoittumistuokioita puhelimen äärellä.


Läpi kauden joukkueen selkärankana toiminut Filip Lindberg oli tänäänkin vahvassa vedossa, torjuen 35 laukausta.


Myös 33 kiekkoa pysäyttänyt Waltteri Urpolahti esiintyi vakuuttavasti Kupittaan tiistai-illassa.


Molemmat illan juhlituista sankareista pääsivät tänään tehoille, kun Mikke Laurila tarjosi maukkaan syötön Santeri Sillanpään viimeistelemään 2-1 johtomaaliin.


Viimeisen sanan itse ottelussa sai kuitenkin vierasjoukkue Ilves, kun se nousi 2-1 tappioasemasta 2-3 voittoon. Voittomaalin viimeisteli ajassa 44:12 Samuli Vainionpää.


Kauden tehokkain TUTO-pelaaja Roope Kallio sai onnistuneen kautensa kunniaksi lämpimän onnitteluhalauksen voittomaalin iskeneeltä Vainionpäältä.


Ottelun jälkeen nähtiin molemminpuoleiset kiitokset onnistuneesta kaudesta.

KUVAT: Shaun Duncan
TEKSTI: Jyri Sulander

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää