KUVAKOOSTE: TUTO tasoitti välieräsarjan kotikaukalossa

Eilen Savonlinnassa kohdanneet TUTO ja SaPKo iskivät toistamiseen yhteen Kupittaan lauantai-illassa. Edeltäjänsä tapaan myös toinen välierä oli tiukkaa vääntöä alusta saakka, ja tälläkin kertaa voittajaa jouduttiin hakemaan aina jatkoajalta saakka. Lopulta kotijoukkue TUTO vei ottelun nimiinsä, kun Niklas Näppi räväytti Marli Areenan huutoon ajassa 76:13. Näpin voittomaalin myötä välieräsarjan voitot ovat tasan 1-1.

TUTO Hockey – SaPKo

4-3 ja. (1-1, 2-0, 0-2, 1-0)

Tilastot

 


Perjantain ottelussa jatkoaikatappion kärsinyt TUTO tuli illan matsiin kovalla latauksella.


Kova lataus näkyi myös tulostaululla: sulavista liikkeistään tunnettu puolustaja Matias Haaranen nousi rohkeasti tukemaan hyökkäystä, jonka pääteeksi ”Matu” naulasi kiekon rystyllä ohi Roope Urpolahden, kun ottelu oli ehtinyt vanheta vasta reilun minuutin.


Ottelu oli välierätaistelulle tyypilliseen tapaan fyysinen, mutta Juho Virtanen ja Mikko Lahtela löysivät pelin tiimellyksessä aikaa myös halailuun.


SaPKo nousi tasoihin avauserän viimeisellä minuutilla, kun avausottelun jatkoajalla ratkaisseen Joona Monton terävä laukaus löysi tiensä TUTO-maalin perukoille.


TUTO aloitti myös toisen erän terävästi: Aki Juusela veivasi isännät 2-1 johtoon, kun digitaalit olivat ehtineet liikkumaan vain 19 sekuntia.


Kultainen kypärä ja hulmuava takatukka pitivät huolen siitä, että Niko Ahoniemi oli tapahtumien keskipisteenä myös toisessa välierässä.


Myös TUTOn 3-1 maali oli Juuselan käsialaa.


SaPKo nousi päätöserässä Rasmus Hämäläisen ja Mikko Lahtelan maaleilla tasoihi, vieden toisenkin ottelun jatkoajalle.


Ottelun ratkaisu näki päivänvalon ajassa 76:13, kun Niklas Näppi (keskellä) ujutti kiekon ohi Urpolahden.

KUVAT: Niko Sieppi / Jere Satamo
TEKSTI: Jyri Sulander

TUTO jatkaa finaalipaikan metsästystä tiistaina Savonlinnassa. Marli Areenalla joukkueet kohtaavat seuraavan kerran tulevana torstaina (29.3.), kun vuorossa on Mestiksen 4. välieräottelu. Edullisemmat ennakkoliput torstain trilleriin voit hankkia TÄSTÄ!

 

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää