KUVAKOOSTE: TUTO taisteli upean voiton Vantaalta

Vantaalla taisteltiin tiistai-iltana kuuma ja tasainen kamppailu, joka päättyi lopulta TUTOn arvokkaaseen 3-4 voittoon. 

K-Vantaa – TUTO Hockey

3-4 (2-2, 0-2, 1-0)

Tilastot
 


Ennen ottelua kunnioitettiin huomenna 100-vuotissyntymäpäiväänsä viettävää Suomea. 


K-Vantaa aloitti ottelun vahvasti, sillä Jussi Pelto-Arvo niittasi isännät johtoon vain 25 sekunnin pelin jälkeen. 


TUTO ei nopeasta takaiskusta lannistunut, vaan iski takaisin ajassa 06:05. Maalin iski tarkalla rannelaukauksella varakapteeni Anssi Virkki, Eetu-Ville Arkiomaan ja Aki Kangasmäen kerätessä syöttöpisteet. Piste oli Kangasmäelle ensimmäinen TUTO-paidassa.


TUTOn toisesta ja neljännestä maalista illan ottelussa vastasi todellinen Mestis-ikoni Aki Keinänen, joka kävi toisen maalin jälkeen ”kiittämässä” Vantaan fanipäätyä saamastaan tuesta.


TUTOn kolmannesta maalin iski puolestaan Aki Juusela, joka karkasi Joona Tolvasen harhasyötön seurauksena läpiajoon, jonka raumalaishyökkääjä päätti täydellisyyttä hipovaan rystynostoon ohi K-Vantaan maalilla torjuneen Jani Kauton.


Vantaalle matkanneet TUTO-kannattajat pitivät huolen siitä, että Vantaan Trio Areenan lehtereillä riitti ääntä myös tiistai-illan kuumassa kamppailussa.


Ottelu oli tiukkaa vääntöä alusta loppuun, eikä tunteiden ajoittaiselta kuumenemiseltakaan vältytty. 


Vantaan 3-4 kavennuksen iskenyt Julius Rantaeskola ajoi kolmannessa erässä TUTOn maalilla debytoineen Markus Ruusun ylitse. 21 torjuntaa ottelussa kerännyt Ruusu sai välittömästi tilanteen jälkeen tukea omiltaan, kun vahvan ottelun pelannut Juusela kävi muistuttamassa Rantaeskolaa pelin lainalaisuuksista. 

KUVAT: Shaun Duncan
TEKSTI: Jyri Sulander

TUTOn ottelut jatkuvat viikonloppuna, kun joukkue pelaa vierasottelut Ketterää ja SaPKoa vastaan. Kotikaukaloon TUTO palaa ensi viikon keskiviikkona (13.12.), kun Espoo United saapuu Marli Areenalle. Edullisemmat ennakkoliput ensi viikon matsiin voit hankkia TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää