Kuvakooste: TUTO taipui Espoo Unitedille ensimmäisessä harjoitusottelussa

TUTO Hockey – Espoo United 

2 – 3 (1-1, 0-1, 1-1)

Tilastot 

 

TUTO Hockey sai Kupittaan keskiviikkoillassa vastaansa Espoo Unitedin. Kauden ensimmäinen harjoitusottelu tarjosi 291 katsojalle kaikkiaan viisi maalia ja runsaasti tapahtumia.

 

TUTO-paidassa debytoinut Manu Honkanen esitti pirteitä otteita läpi ottelun. Hanakasti laukonut ja karvannut 21-vuotias hyökkääjä sai palkinnon kovasta työstään, kun hänelle kirjattiin syöttöpiste Mika-Matti Hyvärisen iskemään 1-0 johtomaaliin. 

 

 

Myös SaiPasta Kupittaalle siirtynyt hyökkääjä Henry Karjalainen teki ensiesiintymisensä TUTOn paidassa. Energisestä pelityylistään tunnettu Karjalainen keräsi Honkasen tapaan yhden syöttöpisteen illan ottelussa.

 

 

Yksi illan onnistujista oli ehdottomasti TUTOn maalilla 37 torjuntaa kirjauttanut Julius Pohjanoksa. Nuori maalivahti pysäytti ottelun aikana useamman läpiajon ja ylivoimahyökkäyksen lisäksi myös Olli Iisakan laukoman rangaistuslaukauksen. 

 

 

Espoo Unitedin 2-1 johtomaalista vastasi Aleksi Rutanen (18), joka edusti vielä viime kaudella TUTOa. 

 

 

TUTOn toisesta maalista vastasi kuvassa Johan Elfvengrenin (78) ja Henry Karjalaisen (17) kanssa tuulettava Aleksi Halme, joka iski tiistaina kaksi maalia A-nuorten harjoitusottelussa VG-62:sta vastaan. 

 

 

Täksi kaudeksi TUTOon siirtynyt puolustaja Mikke Levo piti läpi ottelun huolen siitä, että TUTO-maalin edustalla ei ollut tarjolla kuin makuupaikkoja.

 

 

TUTOn osalta pelit jatkuvat jo huomenna, kun Suomen Cupin avauksessa vastaan asettuu Järvenpäässä Haukat. Mestis-kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan Marli Areenalla 4.10. kun KeuPa HT saapuu Turkuun. Vielä ehdit hankkia itsellesi TUTO-kortin, jolla näet kaikki A-nuorten ja edustusjoukkueen runkosarjan kotiottelut 99€ yhteishintaan. Oman korttisi voit hankkia TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää