KUVAKOOSTE: TUTO murskavoitolla Suomen Cupin finaaliin!

TUTO Hockey – Espoo United

5-0 (0-0, 0-2, 0-3)

Tilastot

Mestiksen jättiläiset, TUTO ja Espoo United iskivät yhteen perjantaina Marli Areenalla pelatussa Suomen Cupin välieräottelussa. Ottelu tarjosi laadukasta lätkäviihdettä paikalle saapuneelle yleisölle, eikä kotijoukkueen tyylikäs 5-0 voitto ainakaan laimentanut katsomossa vallinnutta tunnelmaa.

 

Ottelun avauserä oli tasaista ja vauhdikasta lätkää, mutta maaleja siinä ei paikoista huolimatta nähty. Edes tämä Juho Virtasen yritys ei päätynyt Mika Norjan vartioiman espoolaismaalin verkon perukoille.

Toisessa erässä päätuomarikaksikko Juho Ylä-Rotiala – Mika Levänen vihelsi TUTOlle kolme kahden minuutin rangaistusta, joiden aikana ottelun maalihanat saatiin vihdoin auki.

Rangaistuksien aikana syntyneistä maaleista ei kuitenkaan vastannut ylivoimalla pelannut Espoo United, vaan ensin alivoimalla osui TUTO-kapteeni Hannu Kuru (vas.), kun taas erän toisesta alivoimamaalista vastasi Matias Lehtonen (oik.). 

Aamulla paluun Kupittaalle tehnyt Timi Lahtinen oli tämän kauden TUTO-debyytistään niin innoissaan, että ryhtyi morjestelemaan katsomossa tuttuun tapaan rytmiä lyöneille TUTO-Rebelseille.

Morjestelun ohella Lahtinen ehti myös hoitaa pelivelvoitteensa. Tässä hänen lavastaan syntyy TUTOn 5-0 johtomaali, joka jäi myös ottelun viimeiseksi.

Myös harjoituskaudella vahvasti esiintynyt Eetu-Ville Arkiomaa pääsi tuulettamaan maalia Marli Areenan perjantai-illassa.


TUTOn neljännestä maalista vastasi Aki Juusela, jonka kasvoilla nähtiin tänään poikkeuksellisen leveä hymy.


Ottelun päätyttyä TUTOn tuore varakapteeni Mika-Matti Hyvärinen kävi antamassa 33 torjunalla upean nollapelin pitäneelle Julius Pohjanoksalle ansaitut onnittelut.

Voitolla TUTO eteni Suomen Cupin finaaliin, jossa se kohtaa hallitsevan Mestis-mestari SaPKon. Finaaliottelu pelataan tulevana perjantaina (22.9.) kotoisalla Marli Areenalla, klo 18:30 alkaen.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää