KUVAKOOSTE: TUTO murskavoitolla Suomen Cupin finaaliin!

TUTO Hockey – Espoo United

5-0 (0-0, 0-2, 0-3)

Tilastot

Mestiksen jättiläiset, TUTO ja Espoo United iskivät yhteen perjantaina Marli Areenalla pelatussa Suomen Cupin välieräottelussa. Ottelu tarjosi laadukasta lätkäviihdettä paikalle saapuneelle yleisölle, eikä kotijoukkueen tyylikäs 5-0 voitto ainakaan laimentanut katsomossa vallinnutta tunnelmaa.

 

Ottelun avauserä oli tasaista ja vauhdikasta lätkää, mutta maaleja siinä ei paikoista huolimatta nähty. Edes tämä Juho Virtasen yritys ei päätynyt Mika Norjan vartioiman espoolaismaalin verkon perukoille.

Toisessa erässä päätuomarikaksikko Juho Ylä-Rotiala – Mika Levänen vihelsi TUTOlle kolme kahden minuutin rangaistusta, joiden aikana ottelun maalihanat saatiin vihdoin auki.

Rangaistuksien aikana syntyneistä maaleista ei kuitenkaan vastannut ylivoimalla pelannut Espoo United, vaan ensin alivoimalla osui TUTO-kapteeni Hannu Kuru (vas.), kun taas erän toisesta alivoimamaalista vastasi Matias Lehtonen (oik.). 

Aamulla paluun Kupittaalle tehnyt Timi Lahtinen oli tämän kauden TUTO-debyytistään niin innoissaan, että ryhtyi morjestelemaan katsomossa tuttuun tapaan rytmiä lyöneille TUTO-Rebelseille.

Morjestelun ohella Lahtinen ehti myös hoitaa pelivelvoitteensa. Tässä hänen lavastaan syntyy TUTOn 5-0 johtomaali, joka jäi myös ottelun viimeiseksi.

Myös harjoituskaudella vahvasti esiintynyt Eetu-Ville Arkiomaa pääsi tuulettamaan maalia Marli Areenan perjantai-illassa.


TUTOn neljännestä maalista vastasi Aki Juusela, jonka kasvoilla nähtiin tänään poikkeuksellisen leveä hymy.


Ottelun päätyttyä TUTOn tuore varakapteeni Mika-Matti Hyvärinen kävi antamassa 33 torjunalla upean nollapelin pitäneelle Julius Pohjanoksalle ansaitut onnittelut.

Voitolla TUTO eteni Suomen Cupin finaaliin, jossa se kohtaa hallitsevan Mestis-mestari SaPKon. Finaaliottelu pelataan tulevana perjantaina (22.9.) kotoisalla Marli Areenalla, klo 18:30 alkaen.

Jaa eteenpäin:

Pudotuspelien irtoliput tulevat myyntiin perjantaina 8.3. kello 12.00. Liput matseihin myy Lippu.fi, ja poikkeuksellisesti kaikki liput...

Lue lisää

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää