KUVAKOOSTE: TUTO jyräsi LeKin Suomen Cupin puolivälierässä

 

TUTO Hockey – LeKi 

Pe 8.9.2017, Marli Areena

6 – 2 (2-1, 3-0, 1-1)

Tilastot

TUTO Hockey sai perjantai-iltana vieraita Lempäälästä, kun LeKi saapui Kupittaalle taistelemaan paikasta Suomen Cupin välierävaiheeseen. Harjoituskauden kovasta vireestään huolimatta LeKi ei kyennyt TUTOa kunnolla haastamaan, vaan kotijoukkue jyräsi jatkoon puhtaalla 6-2 voitolla.

 

Tällä kertaa avausmaalia ei Marli Areenalla tarvinnut odottaa kuin 17 sekuntia. Kiekko laitaan Aki Keinäselle, pari potkua eteenpäin ja raudanluja lyöntilaukaus patjan ylitse takakulmaan. Melko tutun kuuloinen maali…

 

Seuraavan kerran LeKi-pelureiden niskaan kaadettiin kylmää vettä ajassa 01:33, kun Matias Lehtonen pääsi upean syöttökuvion päätteeksi puttaamaan takatolpalta lukemiksi 2-0. Lehtosen maalia pääsivät tuulettamaan myös Anssi Virkki, sekä taustalla lymyilevä Manu Honkanen, jolle kirjattiin maaliin myös syöttöpiste.

 

2-0 maalista vastannut Lehtonen oli läpi ottelun loistavalla pelipäällä, eivätkä LeKi-puolustajat meinanneet saada miestä millään kuriin. SaPKosta täksi kaudeksi TUTOon siirtynyt turkulaislähtöinen Lehtonen summasi ottelussa lopulta tehot 2+1, ollen illan tehokkain pelaaja.

 

Julius Pohjanoksa esiintyi TUTOn maalilla jälleen eleettömän varmasti, kopaten kaikkiaan 19 kiekkoa. 

 

Aki Juusela iski ottelun voittomaalin ajassa 25:15 ja sekös miestä hymyilytti. 

 

Myös LeKi pääsi juhlimaan maalia kahteen otteeseen. Sekä Eetu Tuulolan että Ossi Pellisen iskemät maalit syntyivät ylivoimalla.

 

Tästä tilanteesta saatiin aikaan kunnon painimatsi, jossa toisistaan mittaa ottivat entiset Ilves-pelaajat Mikke Levo ja Tommi Välimaa. Julius Pohjanoksa sen sijaan tyytyi ihmettelemään painiottelua lähietäisyydeltä.

 

Myös Jere Karlsson pääsi iskemään maalin Kupittaan perjantai-illassa, kun tuoreet vahvistukset Eetu-Ville Arkiomaa ja Niklas Näppi petasivat hänelle loistavan tontin.

 

Keinäsen, Arkiomaan ja Näpin muodostama ykkösketju oli liekeissä. Näyttäviä syöttökombinaatioita sommitellut kolmikko sai pelin pyörimään vaihdosta toiseen LeKin puolustusalueelle. Vahva peli palkittiin myös pisteiden muodossa, kun Keinäsen maalin lisäksi Näppi iski tehot 1+1, Arkiomaan kerätessä kaksi syöttöpistettä.

 

LeKin maalilla torjuneelle Ukko-Pekka Luukkoselle perjantain ottelu oli äärimmäisen hankala. Buffalo Sabresin toisen kierroksen varaus kirjautti ottelussa komeat 34 torjuntaa, mutta siitä huolimatta selän taakse livahti kuusi kiekkoa.

 

Tyylikkään 6-2 voiton jälkeen pienet onnittelut olivat paikallaan.

 

KUVAT: Sari Juhala
TEKSTI: Jyri Sulander

 

TUTO Hockeyn osalta jääkiekon Suomen Cup jatkuu välieräottelulla, jossa vastaan asettuu Espoo United. Ottelu pelataan Marli Areenalla perjantaina 15.9. klo 18:30 alkaen. 

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää