KUVAKOOSTE: TUTO jäi pisteittä lauantai-illan trillerissä

TUTO ja Ketterä tarjosivat imatralaisyleisölle kuuman ja tasaisen kamppailun lauantai-illan kunniaksi. Pirteää vieraskiekkoa läpi idän kiertueen pelannut TUTO ei kuitenkaan onnistunut kellistämään huikeassa voittoputkessa liitävää sarjanousijaa, joka nappasi 4-3 voiton myötä jo kymmenennen perättäisen voittonsa. 

Ketterä – TUTO Hockey

4-3 (2-2, 1-0, 1-1)

Tilastot


Ottelu oli alusta asti tiukka, joka johti tunteiden ajoittaiseen kuumenemiseen. Painien keskipisteenä nähtiin tänäänkin useaan otteeseen TUTOn oma sheriffi, Mikke Levo.


Ketterä painoi ahneasti kohti TUTOn maalia, ja hyvän ottelun turkulaisten maalilla pelannut Karolus Kaarlehto joutui etsimään kiekkoa mitä erikoisemmista raoista.


Kaarlehto sai apua myös uhrautuvasti pelanneelta TUTO-puolustukselta. Tässä esimerkkiä näyttää Jere Karlsson, joka torjui kahdesti Ketterän loistavan maalipaikan aivan maaliviivan tuntumasta.


Mestiksen puolustajien piste-ennätystä jahtaava Kalle Valtola oli tänään pelipäällä, iskien tehot 2+1. Kolmessa edellisessä ottelussa Valtolan tilille on merkitty peräti viisi tehopistettä (4+1). 


TUTOn A-nuorissa tällä kaudella pelannut puolustaja Jere Heino teki ottelussa Mestis-debyyttinsä. 


Ottelun ratkaisijaksi nousi Ketterän ykkösnyrkki: Jesse Juntheikki iski tehot 2+1, kultakypärä Joona Jääskeläisen ja Santeri Vuodin säestäessä kahdella tehopisteeellä.

Kuvat: Shaun Duncan
Teksti: Jyri Sulander

TUTO pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona Hermeksen vieraana. Kotikaukaloon joukkue palaa jälleen tulevana perjantaina (23.2.), kun Jokipojat vierailee Turussa. Edullisemmat ennakkoliput perjantain tärkeään matsiin voit hankkia TÄSTÄ!

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää