Kuvakooste: Taistelu jatkuu! – TUTOlle toinen kiinnitys finaalipaikkaan

TUTO Hockey – K-Vantaa

4 – 0 (0 – 0, 2 – 0, 2 – 0)

Tilastot

Keskiviikkona Marli Areenalla pelattu ottelu tarjosi yleisölle viihdettä koko rahan edestä. Hermostuneen alun jälkeen veitsi kurkulla pelannut TUTO hyppäsi selkeästi kuskin paikalle, eikä jättänyt K-Vantaalle juurikaan mahdollisuuksia. Tyylipuhtaan 4 – 0 voiton myötä TUTO nappasi toisen kiinnityksensä Mestiksen finaalipaikkaan. 

 

TUTOn maalinsuulla loistavasti torjunut Karolus Kaarlehto nappasi 19 kopilla komean nollapelin. ”Karpan” kahden edellisen ottelun tilastot ovat varsin vakuuttavaa luettavaa: 40 torjuntaa, 1 päästetty maali ja torjuntaprosentti 97,5%.

 

 

Ihan yksin ei ”Karpan” sentään tarvinnut TUTOn maalia varjella. Tässä apuaan uhrautuvasti tarjoavat Juho Virtanen, Jere Karlsson, sekä kapteeni Anssi Virkki.

 

 

Jälleen vahvoja otteita esittäneellä Markus Nurmella oli vaikeuksia ymmärtää saamaansa kahden minuutin rangaistusta. Ilmeestä päätellen myös ottelun toisella linja-tuomarilla oli asiasta eriävä mielipide päätuomarin kanssa.

 

 

Ottelun maalihanat saatiin auki ajassa 25:50, kun Aki ”Keni” Keinänen uitti kiekon maalin kulmalta vantaalaisten pussiin. Syöttöpisteen Keinäsen maaliin kirjautti luonnollisesti professori Tuukka Pulliainen.

 

 

Vajaa kymmenen minuuttia lisää pelikelloon ja tilanne oli 2-0. Tällä kertaa maalista vastasi hurjalla kanuunalaukausella puolustaja Kristian Tuohilampi. Mahtavia pudotuspelejä pelaavalle ”Raissille” kyseessä oli kevään neljäs maali ja kuudes tehopiste.

 

 

Kotijoukkue TUTOn vahva toinen erä veti vantaalaismaalivahti Jani Kautonkin ilmeen vakavaksi. 

 

 

Jos Kauton ilme oli toisen erän jälkeen vakava, ei se päätöserässä ainakaan hymyksi muuttunut. Siitä piti huolen Aki Juusela, joka uitti kiekon Kauton puikoista sisään. Ylivoimalla syntyneeseen 3-0 johtomaaliin maukkaan pystysyötön tarjosi puolustaja Kalle Valtola.

 

 

Patrik Moision ja Samu Suomisen välisen pienen nahistelun jälkeen piti hetki korjailla varusteita. Suomisen onneksi huoltaja Jouni Jokila oli tarkkana, ja näytti nuorelle puolustajalle, miten päin se kuuppa päähän kuuluu.

 

 

Lopullisen niitin ottelulle iski Joonas Toivanen tyhjään maaliin ajassa 57:19.

 

 

TEKSTI: JYRI SULANDER

KUVAT: SHAUN DUNCAN

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää