KUVAKOOSTE: SaPKo katkaisi TUTOn kotivoittojen putken

Marli Areenan perjantai-illassa nähtiin tasainen ja värikäs kamppailu, joka päättyi lopulta vierasjoukkue SaPKon juhliin. Ottelussa juhlittiin myös syntymäpäiviä, kun hiljattain uransa 400. Mestis-ottelun pelannut TUTO-puolustaja Anssi Virkki juhli 29-vuotissyntymäpäiviään. 

TUTO Hockey – SaPKo

0-1 (0-0, 0-1, 0-0)

Tilastot


Ottelu oli alusta lähtien tasainen ja kuumatunteinen, joka johti useisiin vihellyksen jälkeisiin kahakoihin. 


Oman osansa ottelun fyysisyydestä sai myös paluun kaukaloon tehnyt TUTO-kippari Niclas Lucenius, joka kaadettiin tylysti SaPKon maalia vartioineen Roope Urpolahden syliin. 


Lopulta ottelun ainoaksi maaliksi jäänyt osuma nähtiin ajassa 28:36, kun SaPKon kultakypärä Niklas Salo uitti kiekon rystyltä ohi TUTO-maalille palanneen Karolus Kaarlehdon. 


TUTO haki tasoitusta ravoisasti, mutta edes 23 maalia tällä kaudella iskenyt Aki Juusela ei onnistunut ohittamaan loistavan ottelun pelannutta Urpolahtea. 22-vuotialle maalivahdille kirjattiin lopulta peräti 42 torjuntaa.


Illan ottelussa sai paikoittain käyttää poikkeuksellisen rajuja keinoja, joka sai tunteella mukana elävän turkulaisyleisön kuumenemaan ajoittain.

KUVAT: Shaun Duncan
TEKSTI: Jyri Sulander

TUTO pelaa seuraavan kotiottelunsa tulevana keskiviikkona (14.2.), kun K-Vantaa vierailee Marli Areenalla. Keskiviikkona luvassa on todellinen spesiaali-ilta, sillä ystävänpäivän kunniaksi otteluun pääsee kaksi katsojaa yhden hinnalla!  Edullisemmat ennakkoliput keskiviikon huippuotteluun voit hankkia TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää