Kuvakooste: Kauden ensimmäinen kolmen pisteen voitto TUTOlle

TUTO Hockey sai tämän kauden ensimmäisen täyden pistepotin kaadettuaan Peli-Karhut maalein 5-3. Viime otteluissa vaivannut tehottomuus oli korvattu päättäväisellä asenteella ja väkevillä otteilla.

 

TUTO Hockey – IPK

5-3 (1-1, 2-1, 2-1)

Tilastot

Alkushow’n jämerän ilmeen myötä kentälle luisteli määrätietoinen kotijoukkue.

Avausmaalia ei tarvinnut odottaa pitkään, sillä Aki Juusela täräytti kiekon häkkiin pelin vanhennuttua vasta 31 sekuntia.

Jämäkät otteet jatkuivat myös taklauspelin muodossa. IPK pidettiin visusti kurissa.

Mutta IPK vastasi kutsuun ja aktivoitui pelin kaikilla sektoreilla. Maalintekijä Juusela sai tuntea äreän Peli-Karhun otteet konkreettisimmin ja erän puolivälin paikkeilla vieraat nousivatkin tasoihin.

Ensimmäiselle erätauolle poistuttiin tasatilanteessa 1-1, vaikka useat paikallaolijat vannoivatkin nähneensä TUTOn tehneen toisenkin maalin. Tuomaristo ei kuitenkaan sellaista nähnyt, eikä asiaa auttanut jäädä surkuttelemaan.

TUTO-kasvatti Niclas Lucenius niittasi toisen erän ensimmäisen maalin. 50 sekuntia myöhemmin oli Eetu-Ville Arkiomaan vuoro maalata Aki Keinäsen namupassista.

Henri Kivioja ujutti kiekon ottelussa mallikkaasti torjuneen Julius Pohjanoksan ohi muuttaen tilanteeksi 3-2.

Vieraiden päästyä jälleen paremmin peliin mukaan TUTO-kapteeni Hannu Kuru johti joukkuettaan pienimuotoisella pystypainilla.

Toisessa erässä ei enempää maaleja nähty ja hikihaastatteluun saapuikin selvästi hyväntuulinen Lucenius.

Kolmannessa erässä TUTO tiivisti puolustustaan, mutta IPK pääsi silti tasoittamaan.

Ottelun voittomaali syntyi ajassa 52:41, kun Anssi Virkki iski vapauttavan häkin.

Kultakypärää kantanut Matias Lehtonen pääsi yrittämään maalintekoa unelmapaikalta, mutta 36 kertaa torjunut Tuomas Tolonen ei taipunut.

Aki Juusela sai vielä kunnian viimeistellä TUTOn viidennen maalin tyhjään maaliin ja Kupittaa sai viimein luvan juhlia kolmen pisteen voittoa.

 

Kausi jatkuu TUTOn osalta ensi keskiviikkona, kun Turkuun saapuu Kokkolan Hermes. Hanki lippusi ennakkoon täältä, niin saat ne edullisemmin!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää