KUVAKOOSTE: Jokilan maukas kotiinpaluu

TUTO sai vieraakseen alavireisesti viime aikoina pelanneen Kiekko-Vantaan, joka kuitenkin tarjosi runsaasti haasteita. Jarmo Jokilan, Eetu-Ville Arkiomaan sekä Niko Ahoniemen maalien turvin kolme pistettä jäi lopulta Kupittaalle.

TUTO Hockey – K-Vantaa

4-2 (1-1, 2-1, 1-0)

Tilastot

Paluun Kupittaan kiekkopalatsiin teki numerolla yhdeksän pelaava Jarmo Jokila.

ÅSK:n maajoukkueuimari Hilla Kortetjärvi pudotti ottelun avauskiekon ja nappasi tilanteesta muistoksi myös selfien. Kuva on nähtävissä TUTO Hockeyn sosiaalisen median kanavilla.

Lohipaitoja vastaan on totuttu näkemään vauhdikkaita ja viihdyttäviä otteluita, eikä tämäkään kerta tuottanut pettymystä. Tilaa ei annettu helpolla.

Vieraat juhlivat ensimmäisen kerran ajassa 9:49, mutta videotarkastuksen jälkeen maali mitätöitiin.

26 sekuntia myöhemmin Jussi Pelto-Arvo kuitenkin sivalsi kiekon maaliin sallituin keinoin. 

Kuusi minuuttia myöhemmin Eetu-Ville Arkiomaa tasoitti pelin napakalla vedolla 2vs1-hyökkäyksen päätteeksi.

Ensimmäisellä erätauolla TRT:n Iiris Janatuinen esitti sulavaliikkeisempää luistelua.

Aki Kangasmäki yritti vastaavanlaisia liikkeitä hyödyntäen ajaa maalille, mutta kiekko ei pysynyt täysin mukana. Vantaan Veeti Vainio sai kuitenkin kiekon tottelemaan paremmin ja vieraat menivät jälleen johtoon.

Niko Ahoniemen aktiivinen pelityyli ei aina tuottanut toivotunlaista tulosta, mutta ottelun puolivälin paikkeilla hän tasoitti pelin Niclas Luceniuksen syötöstä. Myöhemmin toisessa erässä Vainio ansaitsi Ahoniemeen kohdistamallaan taklauksella pelirangaistuksen.

Kahden miehen ylivoiman aikana kotijoukkueella oli aikaa veivata kiekkoa ja lopulta Jarmo Jokila sai limpun vierasverkon perukoille – jälleen Luceniuksen syötöstä.

Vantaalaiset saivat luotua vaarallisia paikkoja, mutta 26 tojuntaa napannut Julius Pohjanoksa ei päästänyt enempää maaleja.

Ottelun viimeinen maali oli Ahoniemen käsialaa, vaikkakin arkkitehtinä toimi tälläkin kertaa Niclas Lucenius. Lopputuloksena siis 4-2.

 

TUTO Hockey ja Kiekko-Vantaa kohtaavat uudestaan jo huomenna kello 17.00 Vantaalla. Ottelua voit seurata suorana Elisa Viihde Sportin, Fanseatin, Radio Cityn tai TUTOn Twitter-seurannan välityksellä.

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää