KUVAKOOSTE: Ennätysyleisö ja kuumia tunteita Kupittaan perjantai-illassa

TUTO ja SaPKo tarjosivat kauden ennätysyleisölle todellisen trillerin, joka ratkesi vasta jatkoajan jälkeen. 

TUTO Hockey – SaPKo

1-2 ja. (0-0, 0-1,1-0, 0-1)

Tilastot


Illan kunniavieras pääsi ennen ottelua tutustumaan TUTOn pukukoppiin…


…sekä pudottamaan ottelun avauskiekon otteluisäntä Sihdin vieraana. Kunniavieras sai myös ansaitut tsempit TUTO-hyökkääjä Juho Mäkelältä.


Ottelu oli päävalmentaja Miika Elomon sanoin ”esiottelu pudotuspeleille”. Tasainen ja fyysinen ottelu eteni pitkään maalittomassa tilanteessa, kunnes SaPKon Henri Keskilohko onnistui maalinteossa ajassa 35:20 iskemään ottelun avausmaalin.


Julius Pohjanoksa oli tänäänkin totutun varma. Huikeat 40 torjuntaa napannut ”Julle” piti huolen siitä, ettei SaPKo onnistunut kasvattamaan johtoaan. 


1-1 tasoitusmaali näki päivänvalon pelikellon näyttäessä aikaa 43:54. Maalista vastasi TUTO-kapteeni Niclas Lucenius, joka iski kahden miehen ylivoimalla kiekon sinne kuuluisalle ylähyllylle. 


Ottelun loppuhetkillä tunteet kävivät kuumana, kun TUTO-leiri ei sulattanut Aki Keinäsen saamaa huitomisrangaistusta. 


Illan sankariksi nousi lopulta SaPKo-puolustaja Jimi Kuronen, joka naulasi jatkoajalla kiekon ohi Pohjanoksan.


Illan ottelua saapui seuraamaan huikeat 2087 katsojaa, joka on kauden uusi yleisöennätys. TUTO Hockey kiittää saamastaan tuesta, ja toivottaa kaikki tervetulleeksi runkosarjan huipentavaan kotiotteluun ensi viikon keskiviikkona!

KUVAT: Shaun Duncan
TEKSTI: Jyri Sulander

Runkosarja huipentuu TUTOn osalta tulevana keskiviikkona (7.3.), kun Kokkolan Hermes vierailee Marli Areenalla. Ottelu on todellinen juhlaottelu, sillä TUTO-ikoni Aki Keinänen saa keskiviikkona 600. Mestis-ottelua täyteen! Osta edullisemmat ennakkolippusi keskiviikon matsiin TÄSTÄ ja tule huipentamaan värikäs runkosarja Kenin kuusisatasten merkeissä! 


 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää