Kutsu TuTon 90-vuotisjuhlaotteluun – Varmista paikkasi ajoissa

TUTO Hockeyn ja TuTo ry:n järjestämään 90-vuotisjuhlaotteluun odotetaan suurta yleisömäärää. Seuraavassa on kerrottu miten voit varmistaa paikkasi juhlassa.
 
TUTO Hockey ja TuTo ry järjestävät isot juhlat sunnuntaina 15.12., kun TUTO Hockeyn ja Imatran Ketterän välisessä Mestis-ottelussa juhlitaan TuTon 90-vuotista taivalta. Ohjelmassa on ottelun lisäksi muun muassa Jouni Tuomisen pelinumeron (20) jäädytys sekä Ville Heinosen, Ted Donaton ja Tuukka Pulliaisen nostaminen TUTO Hockey Hall of Legends -näyttelyyn.
 
Marli Areenan ovet ja lipunmyynti avataan sunnuntaina jo klo 15.30. Juhlaottelu avataan kakkukahvien kera. Kakkua ja kahvia on tarjolla 800 ensimmäiselle. Tarjoilu on Hippoksentien ja Veritas stadionin kulmauksessa Marli Areenalla. Illan juhlallisuudet alkavat palkitsemisilla jo klo 16.45, ottelu alkaa heti palkitsemisseremonioiden jälkeen.
 

Näin varmistat paikkasi juhlaotteluun

Sunnuntain juhlaotteluun odotetaan kauden ennätysyleisöä. Lippuja on varattu jo nyt yli 1700 ja jopa loppuunmyyty Marli Areena on mahdollinen. Seuraavassa on ohjeet, miten varmistat paikkasi illan otteluun.
 

Kausikorttilaiset

Numeroidun kausikortin omistavilla on oma paikka varattuna myös juhlaottelussa. Saavuthan kuitenkin ajoissa paikalle, sillä lipuntarkastuksessa voi olla ruuhkaa.
 

TUTO-korttilaiset ja voucher-lippulaiset

Olemme varanneet sisäänpääsyn 400 ensimmäiselle TUTO-korttilaiselle ja voucher-lipun omaavalle. Näiden jälkeen paikat täytetään saapumisjärjestyksessä ja sisään pääsee TUTO-kortilla ja voucher-lipulla niin kauan kun Marli Areenalla on tilaa. Paikalle kannattaa siis saapua ajoissa.
 

Lipun ostajat – S-ETUKORTILLA 2 lippua yhden hinnalla

Juhlaottelun pukukoodi on sini-puna-valkoinen. Yleisöä pyydetään ottamaan TUTO-paidat ja -liput näyttävästi mukaan. Tilaa juhlissa on ensimmäiselle 3000 hengelle, joten ilmoittaudu siis heti mukaan Lippupisteen myyntipisteissä tai tästä . Ottelu on myös kuukauden S-ETUPELI, joten Turun seudun Prismat (Itähjarun Prisma, Tampereentien Prisma, Länsikeskuksen Prisma ja Myllyn Prisma) myyvät S-ETUkorttia näyttäville 2 lippua yhden hinnalla.
 

TuTon entisten edustusjoukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt

TUTO Hockey kutsuu kaikki TuTon jääkiekon edustusjoukkueen mukana olleet toimihenkilöt ja pelaajat lämpimästi tervetulleiksi juhlaotteluun. Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautmista perjantaihin 13.12. mennessä. Ilmoittautua voit seuraaville henkilöille:
 
Timo Kinnunen, puh. 044 4103 556
Matti Heinonen, puh. 0400 594 009
 
 

TuTon jääkiekkojuniorit ja muiden lajien edustajat

 
TuTon juniorikiekkoilijoille sekä TuTon muiden lajien edustajille on varattu paikat F- ja H-katsomosta. Juniorikiekkoilijat ja toimihenkilöt pääsevät sisään TUTO-korteilla. Muiden lajien edustajat voivat olla yhteydessä lipuista TuTo ry:n toiminnanjohtajaan Sini Paakkiseen (sini.paakkinen@tuto.fi)
 
 

Median edustajat

Mediaa pyydetään ilmoittautumaan juhlaotteluun etukäteen perjantaihin 13.12.2019 mennessä, jotta saamme varmasti varattua jokaiselle paikan juhlaotteluun. Ilmoittautumisia ottaa vastaan TUTO Hockeyn toimistopäällikkö Janne Ollila sähköpostitse janne.ollila@tutohockey.fi tai puhelimitse 040 7636 961
 
Lisätiedot
 
TUTO HOCKEY OY
 
Dani Aavinen, toimitusjohtaja, puh. 0400 279 335, s-posti dani.aavinen(a)tutohockey.fi
 

Tunnelmia aiemmista juhlaotteluista

TUTOn Jääkiekon 70-vuotisjuhlaottelu 30.11.2016

Seppo Lindströmin ja Urpo Ylösen paidan jäädytys 20.9.2014

Ottelukooste TUTO-KeuPa 20.9.2014

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää