Kuru TPS:ään – Kangasmäki vahvistamaan TUTOa

Kuluvan kauden ajan TUTOn kapteenina toiminut 24-vuotias hyökkääjä Hannu Kuru siirtyy Turun Palloseuran riveihin, jonka lisäksi myös puolustaja Tony Vidgren jättää joukkueen. Tulopuolella joukkueeseen on 28-vuotias hyökkääjä Aki Kangasmäki. 

”Kiitämme Hannua yhteisestä ajasta”

TUTOa kaudesta 2014-2015 alkaen edustanut Hannu Kuru siirtyy tämän ja ensi kauden kattavalla sopimuksella TPS:n riveihin. TUTOn kapteeniksi tälle kaudelle valittu Kuru ehti edustaa TUTOa runkosarjassa ja pudotuspeleissä yhteensä 198 ottelussa. TUTO Hockey haluaa kiittää Kurua yhteisestä ajasta, ja toivottaa onnea jatkoon.

”Kurun sopimuksessa oli määritetty ulosostopykälä, jonka TPS käytti. Päätös siirrosta oli lopulta pelaajan, ja Kuru halusi siirtyä Liigaan. Harva pelaaja on tehnyt niin paljon töitä uransa eteen kuin Kuru, ja haluamme kiittää yhteisestä ajastamme ja toivottaa hänelle onnea uran seuraavalle taipaleelle” toteaa TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

Vidgrenin sopimus purettu yhteisymmäryksessä

Kolmen ulkomailla vietetyn kauden jälkeen TUTOn riveihin palannut Tony Vidgren ei jatka TUTOssa. 27-vuotias puolustaja ehti alkukauden aikana pelata TUTOssa 13 ottelua, joissa hänen tililleen merkittiin neljä tehopistettä (1+3). Aittolan mukaan keskustelut sopimuksen purusta etenivät hyvässä hengessä.

”Keskustelimme asiasta pelaajan kanssa ja tulimme yhdessä siihen lopputulokseen, että Vidgrenin ura jatkuu muualla. Tähän ei liity mitään draamaa, ja toivotamme hänelle onnea tulevaisuuteen.”

Kangasmäki vahvistamaan hyökkäystä

28-vuotias hyökkääjä Aki Kangasmäki siirtyy TUTOon jouluun asti ulottuvalla sopimuksella. Urallaan isokokoinen (190cm/98kg) Kangasmäki on pelannut lähes 200 liigaottelua Lukon ja KooKoon riveissä. Mestiksessä Kangasmäki on pelannut 143 runkosarjaottelua, joissa hänen tililleen on merkitty komeat 122 tehopistettä (65+57).

Aittolan mukaan Kangasmäki on tuttu pelaaja, joka tulee paikkaamaan ensisijaisesti Kurun jättämää aukkoa.

”Kangasmäki tulee paikkaamaan Kurun lähtöä jouluun asti ulottuvalla sopimuksella. Luonnollisesti olemme hänen kohdallaan kiinnostuneita myös loppukaudesta, mutta tämä siirto antaa meille hyvin aikaa katsoa tilannetta rauhassa. Kangasmäki on meille tuttu pelaaja, ja istuu joukkueeseen hyvin.”

Alkukauden pelaamatta olleen Kangasmäen kunto ei Aittolaa huoleta, vaan mies on valmis heti valmiina hyppäämään kaukaloon.

”Aki on treenannut hyvin, ja on valmis hyppäämään kaukaloon välittömästi.”

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää