KUPITTAAN MONITOIMIHALLI SAA UUDEN NIMEN!

KUPITTAAN MONITOIMIHALLISTA RAJUPAJA AREENA

TUTO Hockey ja tapahtumatekniikkaan erikoistunut Rajupaja Oy ovat solmineet sopimuksen merkittävästä pääyhteistyökumppanuudesta, minkä myötä Kupittaan monitoimihallista tulee seuraavaksi viideksi vuodeksi Rajupaja Areena. 
 

Rajupaja on toimittanut TUTOn ottelutapahtumien tekniikan jo vuosien ajan. Ennen ja jälkeen korona-ajan, Rajupaja on ollut vahvassa kasvussa, ja yritys onkin tapahtumajärjestäjien suosiossa laadukkaana sekä toimintavarmana kumppanina ympäri Suomea. Viimeisten vuosien aikana Rajupaja on kasvanut rajusti sekä orgaanisesti oman toiminnan kehittymisen myötä että myös yritysostoin. Tästä viimeisin esimerkki toukokuulta, jolloin Rajupaja osti RMC Light & Sound Oy:n liiketoiminnan kasvaen yhdeksi alan suurimmista toimijoista koko Suomessa. Rajupaja oli heti kiinnostunut neuvotteluihin, kun Kupittaalla sijaitsevan kymmenen vuotta Marli Areenana tunnetun hallin nimi vapautui. 

Rajupaja on aina valmis ottamaan uudenlaisia askeleita vahvistaakseen tunnettavuuttaan ja brändiään. Näin asiaa kommentoi Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala:

”Olemme olleet pitkään mukana TUTO Hockeyn toiminnassa sekä yhteistyökumppanina että pienosakkaana. Turkulaisena yrityksenä olemme myös huomanneet, miten vahvasti Kupittaan monitoimihalli on iskostunut kaupunkilaisten ja myös ulkopaikkakuntalaisten mieliin Marli Areenana. Nyt meidän on aika tehdä Rajupajaa entistä tunnetummaksi Rajupaja Areenan avulla.”

Kuva: Hannu Tuominen, Jälkipelit.net

Kuva: Hannu Tuominen, Jälkipelit.net

 

TUTO Hockeyssä ollaan myös mielissään uudesta hallin nimestä.

”On ollut hienoa seurata Rajupajan kasvua pienestä paikallisesta yrityksestä merkittäväksi valtakunnalliseksi toimijaksi omalla alallaan. Rajupaja Areena nimenä kuulostaa myös sellaiselta, miltä toivomme TUTO Hockeyn ottelutapahtumien ja pelin tuntuvan yleisöstä tulevaisuudessa. 
Meillä on myös suunnitelmissa kartoittaa, mitä muita liiketoimintamahdollisuuksia tämä syvenevä yhteistyökumppanuus voikaan tuoda tullessaan hallissa tulevaisuudessa.”

TUTO Hockey Oy:n toimitusjohtaja Dani Aavinen taustoittaa jopa hieman arvoituksellisesti. 

 

Rajupaja Areenan avajaisia vietetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. 

Rajupaja on Turusta lähtöisin oleva, mutta valtakunnallisesti toimiva, tapahtuma- ja esitystekniikan sekä rakenteiden toimittaja. Rajupajan kanssa samaan konserniin kuuluvat sisaryritykset RMC Light & Sound (tapahtuma- ja esitystekniikka), Lakeus Sound Oy (tapahtuma- ja esitystekniikka), Lounais-Suomen Vuokrakaluste Oy (tapahtumakalusteet ja -somisteet) sekä RajuLive Oy (video-, valokuvaus- ja striimituotannot).

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää