Kupittaan Kanesta helmikuun tulokaspelaaja

TUTO Hockeyn Iikka Kangasniemi on valittu Mestiksen helmikuun tulokaspelaajaksi. Ismo Lehkosen ”Kupittaan Kaneksi” ristimä hyökkääjä painoi pelaamissaan kuudessa ottelussa tehot 6+2=8.

20-vuotias Kangasniemi saapui TUTOon kesken kauden K-Vantaasta ja on tullut näyttävästi sisään turkulaisryhmään. Kahdeksan tehopisteen lisäksi helmikuun tilastoihin jäi plusmiinuslukema +4.

”Kivalta kuulostaa valinta, ja se on hyvä asia, että hyvin menneet pelit on huomioitu tällaisena kunnianosoituksena. Pääsin heti alkukaudesta hyvin sisään miesten peleihin. Välillä oli semmoinen kymmenen pelin jakso, joka oli itseltäni vähän tyhmempää pelaamista, mutta olen kasvanut pelaajana kauden aikana. Mestis on ollut ihan odotustenmukainen sarja”, Kangasniemi sanoo Mestiksen verkkosivuilla.

TUTO-valmentaja Lehkosen mukaan vain 170 senttisellä ja 66 kiloisella Kangasniemellä on edessään valoisa tulevaisuus.

”Näkisin että parin vuoden päästä hän voi pelata isossa roolissa Liigassa, mutta nyt hän tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Muistan nuoren Saku Koivun, joka oli kuin saippua. Hän vain lipsui pois vastustajien ulottuvilta. Iikassa on samaa. Hän on pelannut nyt meillä pari pinnaa per peli -tahdilla. Paikkoja olisi ollut joissain otteluissa tehdä vaikka kahdeksan pistettä.”

Lue koko haastattelu Mestiksen verkkosivuilta TÄSTÄ!

 

Iikka Kangasniemi on Mestiksen helmikuun tulokaspelaaja.

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää