Kultaisia muistoja ja keskittymistä tulevaan – Suomen Cup alkaa perjantaina!

Suomen Cup alkaa TUTO Hockeyn osalta perjantaina Lempäälässä pelattavalla vierasottelulla. Kotikaukaloon joukkue palaa jo lauantaina, kun Karhu HT saapuu Turkuun.

Toisena perättäisenä vuotena pelattava jääkiekon Suomen Cup on jo käynnistynyt joidenkin joukkueiden osalta. TUTOn, LeKin ja Karhu HT:n muodostaman lohko 7:n osalta pelit alkavat jo tänään, kun Karhu HT ja LeKi kohtaavat Porissa.

TUTOn osalta Cup-urakka pyörähtää käyntiin perjantaina (7.9.), kun joukkue matkaa Lempäälään LeKin vieraaksi. Edellisessä harjoitusottelussa KooVeen selvästi lukemin 5-0 kaataneelle TUTOlle perjantain ottelu on kauden ensimmäinen panoksellinen ottelu, joka maistuu puolustaja Jere Karlssonille enemmän kuin hyvin.

– Hyvät fiilikset tietenkin. Tässä on jo jonkun aikaa odotettu, että pääsisi kunnolla pelaamaan!

LeKin paidassa pelaavat TUTOsta tutut Matias Haaranen, Riku Väkiparta sekä Anton Ollikainen, jonka lisäksi 169 liigaottelun Aleksi Mäkelä ja viime kaudella Ketterän paidassa peräti 50 tehopistettä iskenyt Santeri Vuoti ovat erittäin mielenkiintoisia nimiä.  

Cupin ensimmäisen kotiottelunsa TUTO pelaa puolestaan tulevana lauantaina (8.9.), jolloin Turkuun saapuu Niko Palosen manageroima Karhu HT. Muun muassa Iiro Vehmasen, Kasperi Nuton ja Juha Kiilholman tähdittämät joukkue on äärimmäisen mielenkiintoinen nippu, josta löytyy niin kokemusta, taitoa kuin nuoruuden intoakin.

Lippu lauantain klo 18:00 alkavaan Suomen Cupin otteluun maksaa aikuiselta 10€ ja nuorelta sekä erikoisryhmään kuuluvalta 5€. Ottelu on kuitenkin mahdollista nähdä myös edullisemmin, sillä myös klo 14:30 alkavan Nuorten SM-Liigan ottelun TUTO-Blues ottelulipulla pääsee Suomen Cupin otteluun. Nuorten SM-Liigaottelun lipunmyynti loppuu klo 16:00.

Kultaisia muistoja

Suomen Cup teki paluun suomalaiseen kiekkokalenteriin kauden 2017-2018 alla. TUTOn ensimmäiseksi vastustajaksi asettui Suomi-Sarjassa pelaava Haukat, jonka TUTO kaatoi niukasti lukemin 2-3.

Seuraavana TUTOn jyrän alle jäi perjantaina vastaan asettuva LeKi numeroin 6-2, ja välierävaiheessa TUTO ryöpytti Espoo Unitedia tyylipuhtaalla 5-0 kotivoitolla. Syyskuun lopulla Marli Areenalla pelatussa Suomen Cupin finaalissa TUTO sai vieraakseen hallitsevana Mestis-mestarina kauteen lähteneen SaPKon.

Savonlinnalaisten iskemästä avausmaalista huolimatta TUTO oli finaalissakin omaa luokkaansa, vieden historiallisen finaalin nimiinsä lukemin 4-1. Viime syksyn Cup-mestaruutta juhlimassa ollut Karlsson tietää, millä kaavalla viimevuotinen temppu on mahdollista toistaa.

– Mennään peli kerrallaan ja voitetaan ne, niin sillähän sen Cupin kannu irtoaa.

Ennen uuden kauden alkua on vielä hyvä hetki muistella viime syksyn kultaisia tunnelmia

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää