Kristian Tuohilampi kotiutui sairaalasta

Lauantain K-Vantaa-ottelussa loukkaantunut TUTO-puolustaja Kristian Tuohilampi on päässyt sairaalasta kotiin. Tuohilammen toipuminen jatkuu nyt mahdollisimman hyvissä olosuhteissa eteenpäin.

TUTOn varakapteeni joutui lauantaina K-Vantaan Micke-Max Åstenin poikkeuksellisen törkeän taklauksen kohteeksi vain neljä sekuntia ennen pelin ensimmäistä erätaukoa. Åsten taklasi Tuohilammen suoraan selästä laitaan ja sai teostaan seitsemän ottelun pelikiellon. 25-vuotias TUTO-puolustaja vietiin kaukalosta paareilla ambulanssiin ja sairaalaan, jossa hän vietti tarkkailussa kaiken kaikkiaan kolme yötä.

TUTO Hockeyn lääkärien mukaan kyseessä oli todellinen läheltä piti -tilanne ja oli lopulta onni, ettei Tuohilammelle käynyt pahemmin. Kysymyksessä on kuitenkin erittäin kova pään ja niskan alueen vamma ja nyt miehen toipuminen jatkuu päivä kerrallaan kotioloissa.

”Olo on hyvä”

Vielä tähän päivään asti tilanne näytti todella vakavalta, mutta lopulta saatiin huojentavia uutisia. Kristian voi olosuhteisiin nähden hyvin ja haluaa kiittää TUTO Hockeyn kannattajia ja koko muuta jääkiekkoperhettä saamastaan tuesta.

”Olo on hyvä, kiitos kaikille tuesta ja suuri kiitos hoitohenkilökunnalle”, Tuohilampi sanoo.

TUTO Hockey auttaa tästä eteenpäin varakapteeniaan toipumisessa kaikin mahdollisin tavoin ja toivoo näkevänsä Tuohilammen mahdollisimman pian takaisin kaukalossa. Pelaajien turvallisuuteen liittyviin asioihin on kuitenkin viimeistään nyt kiinnitettävä entistäkin enemmän huomiota, jotta vastaavanlaisilta tai jopa vielä pahemmilta tapauksilta vältyttäisiin tulevaisuudessa.

 

Kristian Tuohilammen toipuminen jatkuu nyt kotioloissa.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää