Kristian Tuohilammesta TUTO Hockeyn kapteeni

31-vuotias Kristian Tuohilampi on valittu TUTO Hockeyn kapteeniksi kaudelle 2021-2022. Tuohilampi seuraa tehtävässä kolme ja puoli kautta toiminutta Jere Karlssonia, joka siirtyi uusien haasteiden pariin Ranskan pääsarjaan.

Tuohilammella on vyöllään 272 Mestiksen runkosarjaottelua joista 149 TUTO-paidassa. Liigakokemusta kokeneelle puolustajalle on kertynyt 188 runkosarjaottelun verran.

Useampi vuosi takana tässä joukkueessa ja koska olen yksi kokeneimmista pelaajista tämän kauden joukkueessa niin koen että pystyn tämän roolin hyvin hoitamaan ja otan sen ylpeänä vastaan. Tosi hieno juttu että tälläinen luottamuksen osoitus minulle annettiin ja tämä on hieno kunnia tietysti myös henkilökohtaisesti, Tuohilampi kertoi kapteenivalinnan julkistuksen jälkeen.

En koe että arjessa tekemiseni hirveästi tulee muuttumaan. Olen aina ollut sellainen pelaaja että jätän kyllä joka päivä kaikkeni kaukaloon ja elän vahvasti joukkueen mukana myös kopissa. Luulen että näiden näyttöjen jälkeen minulta odotetaan ihan sitä samaa mitä olen aikaisemminkin ollut.

Kaukalon lisäksi Tuohilampi vaikuttaa myös TUTOn toimistoketjussa. Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa yritysmyynti ja somekanavien tuotteistaminen.

On hienoa päästä myös hyödyntämään koulutustani markkinoinnin saralla: urheilumarkkinointi on asia, jonka parissa toivon työskenteleväni myös tulevaisuudessa. TUTO on minulle rakas seura, ja seuran eteen työskentely toimistolla tuo ilman muuta lisäenergiaa myös kaukaloon.

Jaa eteenpäin:

Samuel Jukuri tulee tilkitsemään TUTOn maalia perjantain kotiotteluun Kajaanin Hokkia vastaan. Ulkopuolinen apu tulee tarpeeseen, sillä...

Lue lisää

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää