Kristian Tuohilammesta TUTO Hockeyn kapteeni

31-vuotias Kristian Tuohilampi on valittu TUTO Hockeyn kapteeniksi kaudelle 2021-2022. Tuohilampi seuraa tehtävässä kolme ja puoli kautta toiminutta Jere Karlssonia, joka siirtyi uusien haasteiden pariin Ranskan pääsarjaan.

Tuohilammella on vyöllään 272 Mestiksen runkosarjaottelua joista 149 TUTO-paidassa. Liigakokemusta kokeneelle puolustajalle on kertynyt 188 runkosarjaottelun verran.

Useampi vuosi takana tässä joukkueessa ja koska olen yksi kokeneimmista pelaajista tämän kauden joukkueessa niin koen että pystyn tämän roolin hyvin hoitamaan ja otan sen ylpeänä vastaan. Tosi hieno juttu että tälläinen luottamuksen osoitus minulle annettiin ja tämä on hieno kunnia tietysti myös henkilökohtaisesti, Tuohilampi kertoi kapteenivalinnan julkistuksen jälkeen.

En koe että arjessa tekemiseni hirveästi tulee muuttumaan. Olen aina ollut sellainen pelaaja että jätän kyllä joka päivä kaikkeni kaukaloon ja elän vahvasti joukkueen mukana myös kopissa. Luulen että näiden näyttöjen jälkeen minulta odotetaan ihan sitä samaa mitä olen aikaisemminkin ollut.

Kaukalon lisäksi Tuohilampi vaikuttaa myös TUTOn toimistoketjussa. Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa yritysmyynti ja somekanavien tuotteistaminen.

On hienoa päästä myös hyödyntämään koulutustani markkinoinnin saralla: urheilumarkkinointi on asia, jonka parissa toivon työskenteleväni myös tulevaisuudessa. TUTO on minulle rakas seura, ja seuran eteen työskentely toimistolla tuo ilman muuta lisäenergiaa myös kaukaloon.

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää

Erkki Laiho saadaan takaisin Turkuun kolme vuotta kestäneen Forssan visiitin jälkeen. Peluri on edellisen kerran nähty...

Lue lisää