Kristian Järvinen ja Saku Salminen TUTOn riveihin

TUTO Hockey saa joukkueeseensa kaksi uutta vahvistusta, kun maalivahti Kristian Järvinen ja keskushyökkääjä Saku Salminen saapuvat Turkuun. Myös puolustaja Jere Sneck palaa takaisin TUTO-paitaan.

23-vuotias Järvinen on turkulaislähtöinen maalivahti, joka on pelannut kuluvalla kaudella HPK:ssa Liigaa viiden ottelun verran. Mies on myös voittanut Mestiksen mestaruuden KooKoon riveissä kaudella 2013-14. Järvisen lainasopimus HPK:sta kestää jouluun asti, jonka jälkeen TUTOlla on optio loppukaudesta.

”Järvinen tulee erittäin motivoituneena TUTOon ja hänellä on paljon pelinälkää repussaan. Kysymyksessä on laatumaalivahti, joka varmasti auttaa meitä”, kertoo TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

21-vuotias Salminen on puolestaan KHL-seura Helsingin Jokereiden sopimuspelaaja. Suurikokoinen hyökkääjä on pelannut kuluvalla kaudella KHL:ssä yhdeksän ottelua ja saalistanut yhden syöttöpisteen. Salminen on Tampa Bay Lightningin NHL-varaus vuodelta 2013 ja on pelannut Liigassa 49 ottelua Jokereiden sekä viime kaudella HPK:n riveissä. Salmisen lainasopimus Jokereista on mallia toistaiseksi voimassa oleva.

”Meillä on koko syksyn ollut sentteriosastolla pientä vajausta ja Salmisesta saamme nyt hyvän keskushyökkääjän. Saku on erittäin isokokoinen voimahyökkääjä, joka tuo keskikaistalle fyysisyyttä ja hyvää pelipäätä”, Aittola sanoo.

Myös puolustaja Jere Sneck palaa samalla KHL-visiitiltään Jokereista takaisin TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Muutama paikka vapaana perjantain fanimatkalle

TUTO Hockeyllä on tulevana viikonloppuna edessään revanssiviikonloppu, kun K-Vantaa kohdataan perjantaina Vantaalla ja lauantaina Turussa. Perjantain otteluun on lähdössä kaksi linja-autollista TUTO-kannattajia ja toisessa bussissa on vielä muutama paikka vapaana.

Matkan hinta on TUTO Rebelseiltä 10€ ja muilta 20€. Mukana menossa myös TUTO Cheerleaders! Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen janne.ollila@tutohockey.fi tai soittamalla 040 763 6961

 

Jaa eteenpäin:

Samuel Jukuri tulee tilkitsemään TUTOn maalia perjantain kotiotteluun Kajaanin Hokkia vastaan. Ulkopuolinen apu tulee tarpeeseen, sillä...

Lue lisää

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää