Kovasta taistelusta huolimatta toinen välieräkiinnitys Ketterälle

1-2, (0-1, 1-1, 0-0)

Joukkueet lähtivät nälkäisellä otteella liikkeelle ja matsin tärkeys oli selvästi hyvin sisäistetty molemmissa leireissä. TUTO:n ja Ketterän kohtaamiset ovat laadullisesti yleensä erittäin hyviä, eikä tämäkään ilta tuottanut poikkeusta. Peli oli heti siistiä, todella nopeaa taitokiekkoa. Ensimmäisen erän ainoa maali nähtiin TUTO:n päädyssä kellon ollessa 10:49. Ketterän Konsta Mesikämmen pääsi yllättämään Julius Pohjanoksan klassisella vanhanaikaisella ja siirsi vieraat 0-1 johtoon.

Toisessa erässä vauhti jatkui edelleen kovana. Yhteenkään huolimattomaan purkuun, tai hutisyöttöön ei ollut varaa. Pelissä jälleen kovaa työtä puurtaneet Atte ja Miro Mäkinen tekivät komean alkutyön, kun Atte syötti Ketterän päädystä oikealle b-pisteelle veljelleen, joka puolestaan jatkoi vasemmalle Nico Frimanille. Frimanin ruuti oli kuivaa ja taululle 1-1. Ilo oli ikävä kyllä lyhytaikainen. Nuutti Viitasalo otti huitomisesta kahden minuutin rangaistuksen ajassa 34:27. Ketterä kuritti nopeasti, saaden heti ylivoimapelinsä kuntoon ja Aku Kestilän jäätävä kuti upposi Pohjanoksan taakse. Samalla syntyi ottelun voittomaali.

Kolmannessa erässä taistelu jatkui, mutta Ketterän halu kiinnitykseen oli kova. Kahden ensimmäisen erän torjunnat olivat Pohjanoksan ja Karolus Kaarlehdon välillä 13-26, mutta kolmannessa erässä peräti 10-1. Aivan näin yhden päädyn peliä kolmas erä ei kuitenkaan ollut, mutta imatralaisten hyvä puolustuspeli ja kotijoukkueen hiukan haparoivat syöttöpeli käänsivät vedot Ketterän hyväksi. Edes Pohjanoksan ottaminen pois maaliltaan ja yritys kuudella pelaajalla kolmannen erän lopulla ei tuonut kaivattua tasoitusta.

Välieräsarjan toinen kiinnitys nyt siis Ketterälle, sarja 0-2. Peli oli tänään laadukasta ja siistiä, näiden kahden joukkueen välillä on selvää kipinää, mikä välittyy katsomoon asti. Hyvää kiekkoviihdettä ehti tänään Marli Areenalle katsomaan hyvä määrä, 1232 katsojaa.

Teksti: Juho Koli

Kuvat: Shaun Duncan

Sarja jatkuu Imatralla lauantaina ja kotona Kupittaalla pelataan taas maanantaina, 8.4.

Ottelun jälkeiset haastattelut:

Maalikooste:

 

Liput maanantain jännäriin hankit kätevästi etukäteen täältä!

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää