Kouvolasta saaliiksi yksi piste

KooKoo – TUTO Hockey:
4-3 vl. (0-3, 2-0, 1-0, 0-0)  TILASTOT, yleisöä 1912

 

Turusta oli matkannut Kouvolaan TUTO Hockeyn avuksi bussilastillinen kannattajia, jotka siivittivät omansa 0-3 vierasjohtoon jo ottelun ensimmäisessä erässä. Johto pitikin lähes loppuun saakka, sillä KooKoo onnistui tasoittamaan pelin vasta puolisen minuuttia ennen täyttä aikaa. Lisäpisteen kohtalo ratkaistiin maalittoman jatkoajan jälkeen voittomaalikilpailussa.

– Pala meidän loistavaa alkua oli fanien antama inspiraatio. Aurinkokuningas ja joukkue kumartaa, Juhani Tamminen kehui kannattajien joukkueelle antamaa tukea.

TUTOn kuuma kakkosketju vastasi kaikista kolmesta turkulaismaalista. Tuukka Pulliainen ja Aki Keinänen tehoilivat pisteet 1+2 mieheen. Pulliainen avasi maalihanat ottelun neljännellä minuutilla, kun TUTOn hyökkääjät pyörittivät kulmassa KooKoon puolustusta ja pelasivat sitten paikan Pulliaiselle, joka viimeisteli viileästi ottelun avausmaalin.

– Myin pojille sitä, että kolme pistettä tänään olisi ollut uroteko. Eilinen peli oli molemmille(TUTO-Jukurit)  tämän kauden ylivoimaisesti kovin taisto, Tami kertasi lähtökohtia.

Kolmisen minuuttia myöhemmin Mikael Aaltonen lisäsi johdon kahteen maaliin ylivoimalla Keinäsen ja Pulliaisen saadessa syöttöpisteet.

Keinänen kävi vielä ennen erätaukoa kiepauttamassa vierasjoukkue TUTOlle kannattajiensa iloksi kolmannen maalin vanhanaikaisella.

 

JUSSI NÄTTINEN ISKEE KOLMESTI
Ensimmäisessä erässä jyrän alle jäänyt KooKoo nousi peliin mukaan toisen erän loppuminuuteilla. Loistavasti viikonlopun pelannut Tommi Virtanen ei voinut kummallekkaan maalille mitään, sillä niin vahvaa ruuhkaa oli molemmissa tilanteissa TUTOn maalilla. Tammista jäi kismittämään toinen maali, jota edelsi käsisyöttö.

– Johto ei tänään kestänyt, koska räikeän tuomarivirheen vuoksi kaveri pääsi peliin mukaan. Siellä kaveri pelasi kiekkoa kädellä meidän maalivahdin alueella ja siitä maali. Kolmannessa erässä ei sitten aivan loppuun saakka saatu pidettyä johtoa, vaan Nättinen tasoitti 33 sekuntia ennen ottelun loppua, Tami harmitteli.

Jussi Nättinen vastasi kaikista KooKoon maaleista ja oli Tommi Virtasen, Keinäsen ja Pulliaisen ohella kaukalon näkyvimpiä pelaajia. Tamminen nosti lisäksi esiin TUTOn energisen nelosketjun, jossa Anton Kokkosen laidoilla pelasivat Janne Öfverström ja Patrik Moisio. Pieniä murheita aiheuttivat Anrei Hakulisen ja Lasse Korhosen jääminen sivuun kesken ottelun.

– Hakulinen ja Korhonen tippuivat ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen pois. Anrei lienee tällin vuoksi sivussa pari viikkoa ja Lasselle nousi kuume, Tami harmitteli.

TUTOlle kahden ottelun viikonloppu oli raskas, sillä vastassa oli kaksi sarjan ehdottomiin suosikkeihin kuuluvaa joukkuetta. Vaikka tappio harmittikin, katsoi Tamminen tämänpäiväisen tuloksen taakse. Ero sarjaa johtavaan Jukureihin kaventui yhdeksään pisteeseen.

– Katson kokonaisuutta, joka on hyvä suoritus. Neljä pistettä kuudesta mahdollisesta viikonlopun kahdesta kovasta pelistä on huippusuoritus, Tamminen ynnää.

 

PELIT JATKUVAT: TUTO Hockey – HCK, keskiviikkona 16.1. klo 18.30 Kupittaan Marli Areenalla.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää