KOOVEE taisteluparina keskiviikkona Marli Areenalla

Sarjanousija KOOVEE Tampereelta saapuu haastamaan keskiviikkona kovasykkeistä kotijoukkuetta. KOOVEE:n kausi ei ole toistaiseksi sujunut kovin menestyksekkäästi, vaan joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon pohjilla, toki yhden ottelun IPK:ta vähemmän pelanneena. KOOVEE:n ongelmat ovat näkyneet molemmissa päissä, sekä maalien teossa, että maalivahtipelissä on vielä kehitettävää, jotta menestyminen Mestiksessä olisi mahdollista. Joukkueesta löytyy kyllä erinomaisia pistemiehiä, kuten Vili-Jesper Koivula ja Ville Saloranta, mutta läpileikkaukseltaan KOOVEE on kuitenkin selkeästi TUTO:a epätasaisempi ja kokemattomampi.

Kuitenkaan ei pidä nuolaista, ennen kuin tipahtaa! Kuten kaikki Mestistä yhtään seuranneet tietävät, voi päivän momentum vaikuttaa lopputulokseen merkittävästi! Parhaimmillaan KOOVEE on terävä vastustaja, jonka liikettä on hankala ennustaa. TUTO ei voi antaa yhtään siimaa, jos mielii ottelun voittaa. KOOVEE ei varmasti viihdy sarjataulukossa nykyisessä positiossaan, vaan nälkä nousta korkeammalle on kova!

TUTO:n viimeiset pelit ovat olleet hienoa seurattavaa. Taistelutahto on kova ja itseluottamus korkealla. Jopa mahdottomilta näyttäneistä tilanteista on noustu tasoihin ja jatkoaikavoittoihin! Tällä hetkellä TUTO on sarjataulukossa kolmantena, hienoa kautta pelaavien Hermeksen ja LeKi:n perässä. Mikä ilahduttavinta, TUTO:sta löytyy ratkaisijoita laajalla rintamalla ja kaikki ketjut ovat vastustajalle vaarallisia. Tähän lisänä Julius Pohjanoksan huikea varmuus maalillaan, niin voiton avaimet ovat koossa. Julle jatkaa edelleen Mestiksen kovimpana veskarina torjuntaprosentilla 92,35.

Tule mukaan kannustamaan kotijoukkue jo kahdeksanteen peräkkäiseen voittoon! Matsi alkaa Kupittaalla keskiviikkona 9.1. klo 18:30. Liput edullisemmin ennakkoon täältä!

Teksti: Juho Koli

Kuvat: Shaun Duncan

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää