KooKoo selvitti ensimmäisen ottelupallon – torstaina jatkuu Turussa

5. välierä: KooKoo – TUTO Hockey

3-2 (2-0, 0-0, 1-2)

Tilastot

Otteluvoitot: 2-3

TUTO Hockeyn ja KooKoon välinen välieräsarja jatkui keskiviikkona tutun tasaisissa merkeissä. Tällä kertaa KooKoo vei voiton maalein 3-2. Ratkaisun iski Esa Lehikoinen vain seitsemän sekuntia ennen päätössummeria.

”Tärkeä maali loppuun ja vaikeaksi tämä taas itsellemme tehtiin. Näytti siltä, että kello käy taas vääjäämättä kohti jatkoerää, mutta Lehikoinen nousi sankariksi ja meille tärkeä voitto”, sanoi KooKoon valmentaja Petri Mattila.

TUTOn maalilla pelasi Kaapo Kähkösen ja Kimmo Meriläisen sairastapausten vuoksi JYPistä hälytetty Sami Rajaniemi, jonka ottelun alku oli vaikea. Tomi Peltonen vei kotijoukkueen johtoon jo ajassa 1:11 ja kymmenisen minuuttia myöhemmin Timo-Pekka Heikkinen siirsi ylivoimalla KooKoon jo 2-0-johtoon. Rajaniemi kokosi itsensä kuitenkin upeasti synkästä alusta huolimatta ja antoi TUTOlle mahdollisuuden voittoon.

”Aamupuurot kun söi, niin ei käynyt mielessä, että tänään pelaan vielä välieräpelin Kouvolassa”, Rajaniemi naureskeli.

TUTO nousi kolmannessa erässä

Maalittoman toisen erän jälkeen TUTO nousi kolmannessa erässä Jere Laineen ja Aki Keinäsen maaleilla vielä tasoihin. Varsinkin Keinäsen maali oli upea, kun mies vei KooKoo-veskari Mikko Rämön täysin pihalle tilanteesta ja tasoitti pelin.

Tämä ei kuitenkaan lopulta riittänyt, kun ajassa 57:43 TUTOn Mikko Lehtonen komennettiin heppoisesti 2+2 minuutin jäähylle korkeasta mailasta. Lehtosen jäähy koitui lopulta turkulaisten kohtaloksi, kun Lehikoisen viivalaukaus muutti suuntaa Tuukka Pulliaisen mailasta ja päätyi TUTOn maaliin.

”Maalit hävittiin, jäähyt hävittiin ja aloitukset hävittiin. Siinä se ja kohti torstaita”, tiivisti TUTOn Ismo Lehkonen illan annin.

TUTO johtaa ottelusarjaa nyt 3-2 ja seuraava mahdollisuus finaalipaikan varmistamiseen on torstaina Turussa.

”Edellisen pelin jälkeen otettiin tavoitteeksi, että Turkuun vielä päästään ja nyt sinne mennään”, Mattila päätti.

TUTO Hockey-KooKoo torstaina Marli Areenalla klo 18.30. Varmista paikkasi TÄSTÄ ja tule kannustamaan TUTO finaaliin!

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää