KooKoo parempi Kouvolassa

3. välierä: KooKoo – TUTO Hockey

4-2 (1-1, 1-1, 2-0)

Tilastot

Otteluvoitot: 1-2

TUTO Hockeyn ja KooKoon välisen välieräsarjan kolmas ottelu Kouvolassa oli jälleen tasainen, mutta tällä kertaa KooKoo oli parempi maalein 4-2. TUTO johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.

”Ensimmäinen erä oli meiltä hyvää jääkiekkoa. Alivoima piti meidät pelissä mukana, mutta ylivoima petti meidät. Tämä oli kuitenkin vain yksi peli ja huomenna jatketaan”, sanoi TUTOn valmentaja Hermanni Vidman ottelun jälkeen.

Avauserä olikin TUTOn hallintaa, mutta kahdessa jälkimmäisessä ottelua hallitsi kotijoukkue KooKoo. TUTO johti peliä kahdesti Aleksi Rutasen ja Hannu Kurun maaleilla, mutta molemmilla kerroilla kouvolalaiset tulivat rinnalle ja lopulta ohi.

Ratkaisijana Björninen

KooKoon maaleista vastasivat Jarno Lippojoki, Juuso Rajala ja kolmannessa erässä kahdella maalillaan ottelun ratkaissut Hannes Björninen. Jälkimmäinen Björnisen maaleista tuli tyhjiin, kun TUTO haki tasoitusta ilman maalivahtia.

”Meillä on selkeä sapluuna mitä me toteutamme ja välillä tulee kuoppia matkalle. Huomenna on uusi peli ja 0-0:sta jatketaan”, Vidman päätti.

TUTO Hockey – KooKoo lauantaina Marli Areenalla klo 17.00, TUTO johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Hanki ennakkoon edullisemmat otteluliput lauantain huipputärkeään kamppailuun TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää