KooKoo niukasti TUTOa parempi

TUTO Hockey – KooKoo

3-4 (1-2, 2-1, 0-1)

Tilastot

TUTO Hockey ja KooKoo kohtasivat keskiviikkona viihdyttävässä Mestis-ottelussa Marli Areenalla. Sarjakärki KooKoo oli ottelussa lopulta maalin verran etevämpi ja vei sen nimiinsä 3-4 lukemin.

”Hyvä tauoltapaluuottelu, hyvätasoista Mestis-kiekkoa molemmilta joukkueilta”, summasi KooKoon valmentaja Petri Mattila illan.

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi TUTOn Aki Keinänen, mutta KooKoo meni vielä avauserässä johtoon Jarno Lippojoen ja Jan-Mikael Juutilaisen osumilla. Toisessa erässä oli puolestaan kotijoukkueen vuoro iskeä kahdesti vierailijoiden yhtä maalia vastaan. 

”Tiiviisti joukkue pelasi. Oli hyvä ensimmäinen erä ja hyvä kolmas erä, joka oli paras. Hienoa, että vaikka uskallettiin rohkeasti antaa joukkueelle jääharjoittelusta taukoa, niin jaksettiin silti viimeisessä erässä vielä puristaa”, Mattila kiitteli.

Päätöserässä ratkaisu

Ottelu ratkesi lopulta kotijoukkueen kannalta ikävästi, kun kiekko muutti matkalla suuntaa ja yllätti TUTOn maalille ensimmäisen erän jälkeen vaihdetun Kaapo Kähkösen. Osuma merkittiin Teemu Rinkiselle. TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen oli tappioon luonnollisesti pettynyt.

”Ihan hyvätasoinen peli. Kyllä me niin laadukkaasti pelattiin, että kolmella maalilla pitäisi tällainen peli voittaa. Mutta niin vaan turpaan tuli.”

TUTO pelaa jälleen lauantaina kotona Marli Areenalla, kun vieraaksi saapuu K-Vantaa. Uuden dynaamisen lippuhinnoittelun ja laatutakuun ansiosta liput lauantain otteluun maksavat vain 10 euroa ja lipun ostaja saa ottaa kaverin mukaan ilmaiseksi!

 

Edes Kaapo Kähkönen ei pystynyt pelastamaan TUTOa tappiolta.

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää