Kolmas kohtaaminen

TUTO Hockey haki eilen Heinolasta tuikitärkeän vierasvoiton ja tasoitti näin ollen ottelusarjan tasalukemiin 1-1. Jatkopaikkaan tarvitaan neljä voittoa ja pelitahti on varsin kiivas. Palautumisen ja materiaalin leveyden merkitys kasvaa, mitä pidemmälle mennään. TUTOlla on käytössään laajempi materiaali, mutta voittavaa kokoonpanoa ei lähdetä helpolla muuttamaan. Ainoa kokoonpanomuutos nähdään maalilla, kun Tomas Kral saa torjuntavuoron. Kral on pelannut Peliittoja vastaan tällä kaudella sekä TUTOn että Hokin paidassa, eikä ole näissä otteluissa päästänyt maaliakaan!

– Olen jo ennen kauden alkua ilmoittanut pelaajille, että kaikki saavat näyttöpaikan. Sitä, milloin se näyttöpaikka tulee, en osaa sanoa. Pelaajan tehtävä on valmistautua. ”Kun ovi aukeaa – ole valmis”, Juhani Tamminen kertoo.

Myös Peliittojen maalilla nähdään muutos, kun keskiviikkona ja perjantaina pitkälti yli sata laukausta torjunut Joonas Kuusela ei ole heinolalaisten kokoonpanossa. Peliittojen maalilla aloittaa Rasmus Rinne.

Marlo Koponen oli isossa roolissa, kun TUTO haki voiton Heinolasta perjantaina.

 

Peliitat on pyrkinyt fyysisellä pelaamisella ja kilpikonnahenkisellä puolustuspelillä pitämään TUTOn aisoissa. Eilisessä ottelussa hurmioituneen kotiyleisönsä edessä Peliitat pelasivat aktiivisemmin mitä keskiviikkona Turussa. Tämä alkoi näkyä väsymyksenä ottelun kolmannessa erässä, jolloin TUTO rankaisi väsynyttä kotijoukkuetta kahdesti tarttuen kiinni ensimmäiseen otteluvoittoon.

Turussa nähtiin runkosarjassa Mestis-mittakaavassa loistavia yleisömääriä ja runsaslukuinen yleisö sai vastineeksi jännittäviä ja viihdyttäviä kiekkonäytelmiä. Pudotuspelien avausottelussa paikalla oli noin 1300 katsojaa, mutta lauantaiksi joukkue Tammisen johdolla toivoo ”täyttä häkkiä”.

– Kyllähän siitä loistavasta kannustuksesta joukkue saa henkiselle puolelle lisää virtaa, Tamminen kehaisee hienoa turkulaisyleisöä.

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää