Kolmas kiinnitys kolmella maalilla

Ryöstettyään kotiedun itselleen TUTO saapui puolivälieräsarjan neljänteen kohtaamiseen kotiyleisönsä eteen kovalla sykkeellä. Ahnaasti kamppaillut K-Vantaa kaatui lopulta lukemin 3-0, mikä tarkoittaa, että TUTOlla on heti huomenna mahdollisuus pistää sarja pakettiin.

TUTO Hockey – K-Vantaa

3-0 (1-0  1-0, 1-0)

Tilastot

Ottelu lähti käyntiin yhtä väkevällä intensiteetillä kuin sarjan edellisetkin kohtaamiset. 

TUTO sai ensimmäiseen erään luotua hyviä maalipaikkoja, mutta lohikassari Jani Kautto ei taipunut helposti.

Kautto ei kuitenkaan ollut ohittamaton. Niklas Näppi tulitti ottelun ensimmäisen osuman Aki Kangasmäen ja Sami Salmisen alustuksesta.

Yksi ottelun suurimmista sankareista löytyi jälleen tolppien välistä. Julius Pohjanoksa nollasi vantaalaiset 32 torjunnallaan.

Ei Jullen tarvinnut maaliaan kuitenkaan yksin vahtia, sillä kenttäpelaajat puolustivat läpi ottelun uhrautuvasti.

Ottelun puolivälin taituttua Niko Ahoniemi kiepautti kiekon upeasti maaliin ja tuuletti osumaa antaumuksella takapiiska hulmuten.

Kolmannessa erässä kotijoukkue vyörytti kiekkoa maalille ankarasti, mutta Kautto kesti paineen alla.

Maalintekotouhujensa ohessa Ahoniemi viihdytti jälleen vantaalaisia jutuillaan.

Ottelun viimeisillä minuuteilla Kautto seurasi peliä vaihtoaitiosta, kun K-Vantaa yritti kaventaa kuudella kenttäpelaajalla.

Tyhjä lohirysä koitui kuitenkin vieraiden lopulliseksi turmioksi, sillä Matias Lehtonen sai runtattua kiekon sisään ottelun viimeisellä sekunnilla.

Kolmannen voittonsa myötä TUTOlla on mahdollisuus katkaista sarja jo heti huomenna Vantaalla. Klo 17:00 alkavaa ottelua voit seurata Fanseatin, Elisa Viihde Sportin tai Radio Cityn välityksellä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää