Kokkonen ja Tuomainen TUTO-paitaan

Keskiviikkona Mestis-kautensa aloittava TUTO Hockey vahvistuu keskushyökkääjä Anton Kokkosella. Myös laitahyökkääjä Miikka Tuomainen liittyy TUTOon toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

25-vuotiaan Kokkosen sopimus kattaa kauden 2014-2015. Kuluneen kesän Kokkonen vietti Australiassa CBR Braven joukkueessa, jossa 25 ottelussa syntyi maukkaat 17+42=59 tehopistettä. 

”Olimme Antsan kanssa läpi kesän yhteydessä, ja kun lentoposti palautti miehen Turkuun, oli selvä asia, että haluamme Kokkosen TUTO-paitaan. Antsa on organisaatiolle hyvin tuttu pelaaja, jonka monipuolisuus on meille erittäin tärkeä lisäarvo. Yksi turkulainen lisää jo valmiiksi turkulaiseen joukkueeseen”, kertoo TUTOn pelaajakoordinaattori Elmo Aittola.

Kaksi edellistä kautta TUTO-paidassa hyökännyt Kokkonen palaa mielellään takaisin kotiin.

”Hyvän ulkomailla vietetyn kesän jälkeen on mukava palata kotiin. Odotan taas innolla TUTOn kanssa yhteistä kautta ja yhteistä tietä.”

Miikka Tuomainen aloittaa kautensa TUTOssa

Väkivahva laitahyökkääjä Miikka Tuomainen aloittaa kautensa TUTOssa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

”Tuomainen on harjoitellut kanssamme kesästä lähtien ja aloittaa nyt kautensa TUTOssa. Tuomaisen kanssa on sovittu viikkokohtaisesti pelaamisesta”, Aittola sanoo.

28-vuotias TUTO-kasvatti Tuomainen on pelannut edelliset kaudet Turun Palloseurassa. Liigakokemusta 191 senttiseltä ja 106 kiloiselta mieheltä löytyy myös Rauman Lukon ja HIFK:n paidoista.

 

TUTO Hockeyn kausi alkaa keskiviikkona Mikkelissä Jukureita vastaan. Kolmen vierasottelun jälkeen ensimmäinen kotipeli on lauantaina 20.9., kun Marli Areenalle vieraaksi saapuu KeuPa HT. Kyseessä on juhlaottelu, jonka luonteesta tiedotetaan myöhemmin. Varmista paikkasi kotiavauksessa TÄSTÄ!

 

Elmo Aittola ja Anton Kokkonen löivät kättä päälle. Antsa palaa kotiin.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää