Kimmo Rautiainen TUTOon

TUTO Hockey on vahvistanut maalivahtiosastoaan Kimmo Rautiaisella. Rautiainen tulee ensisijaisesti TUTOn A-nuorten maalille, mutta haastaa myös edustuksen maalivahtikaksikon peliajasta.

Rautiainen pelasi viime kaudella LeKin maalilla nousten keväällä joukkueen ykkösmaalivahdiksi. Tällä kaudella Rautiainen ei ole vielä pelannut, sillä hän on kuntotunut kesällä käydystä leikkauksesta alkukauden ajan.

TUTOlle Rautiaisen mukaan tulo tuli ajankohtaiseksi, kun A-nuorten maalilla Michal Vojvodan kanssa torjuntavastuun jakanut Waltteri Urpolahti on ollut armeijassa ennakoitua kiireisempi.

TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola uskoo Rautiaisen vahvistavan A-nuorten maalivahtiosaston lisäksi myös edustuksen maalivahtiosastoa.

– Rautiainen on kuntoutunut viime kauden jälkeen tehdystä leikkauksesta ja liittyy nyt TUTO Hockeyn mukaan.  Hän aloittaa kautensa A-junioreista ja ottaa sieltä alkuun itselleen torjuntavastuuta. Kun Rautiainen on täydessä iskussa vuodenvaihteen jälkeen, tulee hän haastamaan myös edustuksen maalivahtikaksikon peliajasta.

Rautiaisen mukaan tulo tuli ajankohtaiseksi, kun huomaisimme armeijavelvoitteiden vievän ennakoitua enemmän aikaa Urpolahdelta. Tavallaan Rautiainen ottaa nyt Urpolahdelle tarkoitetun roolin. Urpolahden tilannetta katsomme puolestaan uudelleen, kun varusmiespalvelu on päättynyt.

TUTO-kortilla näet Kimmo Rautiaisen otteet A-nuorten maalilla sekä kaikki edustuksen runkosarjan ottelut Marli Areenalla. Oman korttisi voit tilata vielä viikonlopun ajan 89 eurolla tästä.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää