Kim Wikström jatkaa TUTOn U20 -päävalmentajana kaudet 2024-2026

Kim Wikström jatkaa TUTOn U20 -päävalmentajana kaudet 2024-2026

Kim on tehnyt hyvää työtä tällä kaudella ja joukkue etenee tavoitteiden mukaisessa aikataulussa. U20- joukkueessa tärkeintä on pelaajien kehittyminen ja sitä kautta tietenkin myös joukkueen menestyminen. Moni pelaaja on ottanut isoja kehitysaskeleita ja siitä kiitos kuuluu Kimille ja koko valmennustiimille. Kim on intohimoinen valmentaja, joka etsii jatkuvasti keinoja kehittyä valmentajana ja kehittääkseen yksilöitä sekä joukkuetta. Hyvin toimivan toiminnan jatkuvuus on hyvä asia niin organisaatiolle, valmentajalle itselleen kuin myös pelaajille, joten olemme erittäin tyytyväisiä Kimin jatkosopimuksesta” TUTOn urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kommentoi.

Wikström kommentoi jatkoaan seuraavasti: ”Todella hyvät fiilikset jatkon suhteen. Hienoa jatkaa hommia ja kehittymistä tutussa ympäristössä. Meillä on ollut organisaatiossa hyvä tekemisen meininki tällä kaudella, ja homma tulee vielä tulevaisuudessa ottamaan askelia eteenpäin. Tämän takia oli helppo tehdä jatkoa, koska seura on täynnä huipputyyppejä sekä valmennus- ja  toimistopuolella.”

Koen myös että TUTO on tällä hetkellä myös loistava ympäristö valmentajana kehittymiseen. Meillä on loistava vuorovaikutus sekä edustuksen, junioripuolen valmentajien kanssa. Kaikilla on ensisijaisena tavoitteena pelaajien kehittäminen” Wikström jatkaa.

Kuva: Tiia Mahkonen

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää