Kiitos

TUTO Hockey haluaa kiittää eilisen A-nuorten ottelun tuomaristoa, toimitsijoita ja vapaaehtoisia.

TUTO Hockeyn A-nuorten ja Forssan Palloseuran välisen harjoitusottelun alku viivästyi eilen noin 45 minuutilla, kun tuomarit ja toimitsijat puuttuivat hallilta vielä 10 minuuttia ennen ottelun alkua. Myöhästyminen johtui siitä, että perjantai-iltaan merkitty harjoitusottelu oli poistunut järjestelmästä. Tuomaristo ja toimitsijat olivat tulkinneet ottelun poistumisen peruuntumisena.

Kiitokset vapaaehtoisille, tuomaristolle ja toimitsijoille  

”Omasta ja TUTO Hockeyn puolesta haluan esittää erityiskiitoksen niille vapaaehtoisille, jotka tarjoutuivat auttamaan toimitsijatehtävissä kuulutuksemme myötä. Itseäni lämmitti suuresti se pyyteetön avuntarjoaminen ja yhteishenki, joka hallissa oli aistittavissa perjantai-iltana. Seuran puolesta lupaan, että teemme jatkossakin kaikkemme ollaksemme tämän avun ja yhteishengen arvoisia. Toivottavasti siis saamme ylläpidettyä tämän saman hengen myös jatkossa.

Haluan kiittää myös ottelun tuomaristoa, joka pääsi paikalle pikahälytyksellä ja mahdollisti ottelun läpiviennin. Kiitokset myös erotuomarikerhon toimitsijoille, jotka niin ikään ehtivät paikalle ja vapauttivat valtaosan vapaaehtoisista seuraamaan peliä.

Kiitokset myös ringetteryhmälle ja hallille joustavuudesta jäävuorojen järjestelyssä. Sen ansiosta kaikki vuorot saatiin järjestettyä ja peli pelattua loppuun. ”

Nähdään Marli Areenalla.

TUTO HOCKEY OY

Janne Ollila

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää