Kiitos kaudesta 2020-21 – ensi kauden kausikortit nyt myynnissä

TUTO Hockey kiittää yhteistyökumppaneita, kannattajia, sidosryhmiä, vapaaehtoisia, pelaajia, toimihenkilöitä sekä kaikkia mukana olleita osallistumisesta ja tuesta vaikealla koronakaudella. Laajempi yhteenveto kauden urheilullisesta ja taloudellisesta toiminnasta tehdään kevään aikana. Kausikorttimyynti tulevalle kaudelle on myös avattu ja hyvitykset kuluneesta kaudesta julkaistu.

Edustusjoukkueen kausi 2020-21 tuli päätökseensä viikko sitten lauantaina, kun Kokkolan Hermes meni useiden juonenkäänteiden jälkeen Villi Kortti -kierrokselta jatkoon Mestiksen puolivälieriin. Villi kortti -kierros oli kuin koko TUTO Hockeyn kausi pienoiskoossa. Parhaimmillaan pelattiin aivan erinomaista ja voittavaa kaupungin värikkäintä lätkää, kun sitten taas heikoimmillaan ei saatu parasta irti. Päättyneestä kaudesta julkaistaan huhtikuun aikana kattavampi raportti niin urheilun kuin taloudenkin näkökulmista.

Haastavan koronakauden tärkein tavoite saavutettiin – TUTO pelaa Mestistä myös kaudella 2021-22

Tässä kohtaa voidaan kuitenkin jo todeta, että taloudellisesti kaudesta selvittiin kuta kuinkin kuivin jaloin, vaikka urheilullinen tulos ei ollut sitä, mitä toivottiin ja mihin TUTOssa on vuosien mittaan totuttu. Näin poikkeusaikana tärkeintä oli pitää huolta henkilöstön terveydestä ja varmistaa seuran jatkuvuus poikkeusolojen jälkeenkin. Siksi riskien hallinta, kompromissit, ennakointi ja reagointi sekä jatkuva muuttuneeseen tilanteiseen sopeutuminen menivät päättyneellä poikkeuskaudella maksimaalisen urheilullisen tuloksen hakemisen edelle. Näillä päätöksillä ja toimilla varmistettiin se, että TUTO Hockey pelaa myös ensi kaudella Mestistä.

Kausikortit myynnissä nyt

TUTO Hockey on avannut kausikorttimyynnin tulevalle kaudelle tänään. Samalla on julkaistu hyvitykset kuluneen kauden osalta niin voucher-lippulaisille kuin kausikortin ostaneillekin. Katso korttien hinnat ja lue hyvityksistä TÄSTÄ.

Oman korttisi voit tilata TÄSTÄ. Muistathan että korteissa on nopean tilaajan etu, kun tilaat kortin huhtikuun aikana, saat sen alennettuun hintaan.

 

 

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää