Kiitos kaudesta 2020-21 – ensi kauden kausikortit nyt myynnissä

TUTO Hockey kiittää yhteistyökumppaneita, kannattajia, sidosryhmiä, vapaaehtoisia, pelaajia, toimihenkilöitä sekä kaikkia mukana olleita osallistumisesta ja tuesta vaikealla koronakaudella. Laajempi yhteenveto kauden urheilullisesta ja taloudellisesta toiminnasta tehdään kevään aikana. Kausikorttimyynti tulevalle kaudelle on myös avattu ja hyvitykset kuluneesta kaudesta julkaistu.

Edustusjoukkueen kausi 2020-21 tuli päätökseensä viikko sitten lauantaina, kun Kokkolan Hermes meni useiden juonenkäänteiden jälkeen Villi Kortti -kierrokselta jatkoon Mestiksen puolivälieriin. Villi kortti -kierros oli kuin koko TUTO Hockeyn kausi pienoiskoossa. Parhaimmillaan pelattiin aivan erinomaista ja voittavaa kaupungin värikkäintä lätkää, kun sitten taas heikoimmillaan ei saatu parasta irti. Päättyneestä kaudesta julkaistaan huhtikuun aikana kattavampi raportti niin urheilun kuin taloudenkin näkökulmista.

Haastavan koronakauden tärkein tavoite saavutettiin – TUTO pelaa Mestistä myös kaudella 2021-22

Tässä kohtaa voidaan kuitenkin jo todeta, että taloudellisesti kaudesta selvittiin kuta kuinkin kuivin jaloin, vaikka urheilullinen tulos ei ollut sitä, mitä toivottiin ja mihin TUTOssa on vuosien mittaan totuttu. Näin poikkeusaikana tärkeintä oli pitää huolta henkilöstön terveydestä ja varmistaa seuran jatkuvuus poikkeusolojen jälkeenkin. Siksi riskien hallinta, kompromissit, ennakointi ja reagointi sekä jatkuva muuttuneeseen tilanteiseen sopeutuminen menivät päättyneellä poikkeuskaudella maksimaalisen urheilullisen tuloksen hakemisen edelle. Näillä päätöksillä ja toimilla varmistettiin se, että TUTO Hockey pelaa myös ensi kaudella Mestistä.

Kausikortit myynnissä nyt

TUTO Hockey on avannut kausikorttimyynnin tulevalle kaudelle tänään. Samalla on julkaistu hyvitykset kuluneen kauden osalta niin voucher-lippulaisille kuin kausikortin ostaneillekin. Katso korttien hinnat ja lue hyvityksistä TÄSTÄ.

Oman korttisi voit tilata TÄSTÄ. Muistathan että korteissa on nopean tilaajan etu, kun tilaat kortin huhtikuun aikana, saat sen alennettuun hintaan.

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää