Kiitos Jonne

TUTO Hockey kiittää Jonne Virtasta panoksesta, jonka hän syksyn aikana antoi TUTOlle. Ammattilaisen on nyt kuitenkin aika siirtyä harjoittamaan ammattia, onnea Jonne matkaan!

TUTO Hockeyn riveissä alkusyksyn pelannut Jonne Virtanen on saanut työtarjouksen, jonka myötä hän siirtyy uuden seuran palvelukseen välittömästi. Virtanen pelasi TUTOn paidassa seitsemän Mestis-peliä ja yhden harjoitusottelun. Näissä peleissä Virtanen osoitti TUTOn nuorelle joukkueelle ammattilaisen esimerkkiä tekemällä tehot 4+3.

Virtanen pelasi TUTOssa talkoohengessä, sillä hänen palkkansa oli 0 euroa.

Urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola oli siirron selvittyä ristiriitaisissa tunnelmissa.

”Ensinnäkin iso kiitos Jonnelle siitä panoksesta, jonka hän antoi seurallemme. Olisimme mielellään nauttineet hänen palveluksistaan pidempään, mutta kyllä me tiesimme sopimusta tehdessä, että tämä on edessä ennemmin tai myöhemmin. Jonne on ammattipelaaja parhaassa iässä, joten oli päivän selvää, että se päivä koittaa vielä, kun joku tulee ja tarjoaa hänelle ammatinharjoittamisesta kuuluvan korvauksen, jonka voi markkina-arvolla määrittää. Haluamme toivottaa Jonnelle koko seuran toimesta onnea uuteen seuraan ja sen tuomiin haasteisiin, meidän suuntaan hänellä on ovi auki aina.”

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää