Kiitos, Jere Karlsson!

Pitkäaikainen kapteeni, viisi kautta TUTOssa kiekkoillut Jere Karlsson siirtyy uusien haasteiden pariin Ranskan pääsarjan Les Aigles de Nice -joukkueeseen.

Karlsson pelasi TUTO-paidassa yhteensä 221 runkosarja- ja 43 playoffs-ottelua. Palkintokaappiin kertyi Mestis-hopeaa ja Suomen Cupin mestaruus kaudelta 2017-2018 sekä Mestis-pronssia kaudelta 2018-2019. 

Tämä viisi kautta on ollut erittäin hienoa aikaa TUTOssa. Nuorena poikana tulin tänne, enkä olisi vielä silloin uskonut että niinkin nopeasti nousen kapteeniksi. Tunsin itseni kyllä etuoikeutetuksi, muistelee Karlsson.

Niin kauan kun minä olen täällä pelannut, TUTOn kopissa on aina ollut hyvä fiilis ja tänne pukukoppiin oli aina kiva tulla. En näe mitään syytä siihen miksi se ei olisi niin myös jatkossa. Uudella kapteenille en jaa mitään erityisiä neuvoja. Jokainen hoitaa tämän roolin omalla tavallaan ja tärkeintä on olla itsensä näköinen kapteeni, Karlsson jatkaa.

Katso videolta kattava Jere Karlssonin haastattelu:

– Omasta ja TUTO Hockeyn puolesta haluan kiittää Jere Karlssonia näistä viidestä vuodesta. Karlsson on ollut erittäin hyvä ja esimerkillinen kapteeni TUTOlle. Haluan toivottaa Jerelle onnea ja menestystä kansainväliselle uralle, TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen kiittelee.
 


Toimitusjohtaja Dani Aavinen ojensi Jere Karlssonille muistolahjan TUTOssa vietetystä ajasta.

Uutisotsikon kuva: Shaun Duncan

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää