Kiitos ja anteeksi, arvoisat kannattajamme

TUTO Hockey haluaa pyytää anteeksi katsojilta lipunmyynnin hitautta perjantain K-Vantaa-ottelun osalta. Samalla myös kiitokset ovat paikallaan – moni katsojista saapui paikoille normaalia aiemmin ja vältyttiin vielä pidemmiltä jonoilta.

Tiedossamme oli, että uusi systeemi hidastaisi lipunmyyntiä ja tämän johdosta sitä haluttiin testata jo runkosarjassa. Perjantain yleisömäärä yllätti positiivisesti niin TUTO-korttilaisten kuin palautuneiden Turun Sanomien otteluisännyyskuponkien osalta ja tästä syystä jonot olivat odotettua suurempia.

Marli Areenan lipunmyynnistä ei ole ikinä välitetty yhtä montaa lippua ottelutapahtuman yhteydessä. Ilta antoi arvokasta palautetta TUTO Hockeylle ja ottelutapahtuma kokonaisuutena on jo tulevana lauantaina toimivampi.

Lippu-uudistuksia

Lauantain lipunmyyntiä nopeuttaaksemme varaamme B- ja C-katsomot TUTO-korttilaisille. Näissä katsomonosissa on jo ennakkoon ostettuja paikkalippuja/kausikorttilaisia. Nämä paikat tullaan merkitsemään ”varattu”-tarroilla.

Playoff-otteluihin saamme lasten (ja nuorten) liput takaisin ennakkomyyntiin. Paikkalippuihin tulee playoff-vaiheessa uudistus, jonka myötä lipun voi ostaa kaarteeseen (ei numeroitua paikkaa, saa valita paikan vapaasti kyseisestä kaarteesta) tai pitkälle sivulle (pelkästään numeroidut paikat). Näissä katsomonosissa olevat kausikorttipaikat merkitään runkosarjasta tutulla ”varattu”-tarralla.

Irtoliput kannattaa ostaa jatkossakin ennakkoon, sillä vältät lipunmyyntijonot ja säästää rahaa edullisempien lippujen hintojen myötä. Esimerkiksi lauantaiseen runkosarjan päätösotteluun voit hankkia lipun TÄSTÄ.

 

TUTO toivoo, että menestyvän jääkiekon ystävät löytäisivät tiensä tulevaisuudessakin Kupittaalle.

Jaa eteenpäin:

Pudotuspelien irtoliput tulevat myyntiin perjantaina 8.3. kello 12.00. Liput matseihin myy Lippu.fi, ja poikkeuksellisesti kaikki liput...

Lue lisää

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää