Kiilin kevättervehdys

Tervehdys TUTO Hockey:n kannattaja!

 

Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja tehneet kauden palautteiden pohjalta useita parannuksia ottelutapahtumaamme. Ohessa kerron muutamista uudistuksista ja toivonkin näkeväni sinut paikanpäällä kannustamassa omaa joukkuettamme kohti mestaruutta.

Lippujen hinnat:

Haluamme kiittää erikoishintaisilla lipuilla sitoutunutta asiakaskuntaamme ja olemmekin ottaneet Playoff- peleissä käyttöön erikoislipun, jonka saa vain hallin lipunmyyntipisteistä esittämällä voimassaolevan opiskelijakortin, eläkeläiskortin tai TUTO- kortin. Lippua ei saa netistä, koska alennukseen oikeuttava kortti pitää näyttää lipunmyyjälle ja netissä tämä on mahdontonta. Alennuskorttien seurantaa ei haluta siirtää jo nyt ruuhkaisille oville, joissa on jo turvatarkastukset sekä lipun lukeminen. Lisäksi junioreille (10-15v) on perustettu uusi lippu jonka voi ostaa hallilta. Alle 10v lapset pääsevät edelleen veloituksetta.

 

Sisääntulo ja saapuminen:

Lipunmyyntiin olemme ottaneet lisää työntekijöitä ja sisääntulossa lisänneet lipunlukijoiden määrää. Lisäksi järjestyksenvalvojia on jatkokoulutettu ja hallin opastuksia parannettu.

Valitettavasti jonoja voi nyt syntyä, joten toivon asiakkaiden ostavan liput ennakkoon jo netistä tai ennakkomyyntipisteistä. Mikäli olet ostamassa erikoislippua, varaa tasaraha ja alennukseen oikeuttava kortti esille jo hyvissä ajoin. Hallin ovet aukeavat jo klo 17 joten tulemalla ajoissa ei tarvitse jonottaa lippua, ilmaisen autopaikan löytää varmemmin ja hallin palvelut ovat taatusti nopeampia.

 

Musiikki ja valot:

Pelaajien sisääntuloon on panostettu lisää ja hallin valoshowta päivitetty. Ottelutapahtuma on aivan valtakunnan huippua, joten tule ajoissa näkemään ja kokemaan tunnelma paikanpäällä. Ottelutapahtuman show alkaa lämmittelyjen jälkeen noin klo 18.10. Äänentoistoa pyritään säätämään sopivaksi ja hallin valot sammutetaan erän jälkeen myöhemmin, jotta katsomosta on turvallista poistua.

 

HULLU TUTO- corner:

Ensimmäiseen Playoff- otteluun avataan uusi hauska Lappi-henkinen ravintolanurkkaus, josta löytyy porontaljaa ja muuta pohjoisen rekvisiittaa. Baarin henki on se, että musiikki soi lujaa, kaakao on kuumaa ja olut on kylmää jo heti hallin ovien avaamisesta lähtien. Ennen ottelua noin klo 17.45 selostajalegenda Säteri ja hänen kommentaattorivieras käy illan otteluennakon läpi ravintolan yhteydessä. Koko ottelun voi myös seurata ravintolasta Mestis TV-lähetyksenä selostettuna ja hyvällä äänentoistolla. Erätauoilla TV:stä näkee edellisen erän hidastukset ja maalikoosteet myös selostettuina. Ottelun jälkeen paikalle Säterin pihteihin saapuu matsissa taistellut TUTO-pelaaja antamaan kommentit illan matsista. Lisäksi ravintolasta näkee illan lehdistötilaisuuden livenä heti ottelun jälkeen. Tässä konseptissa pitää olla pilke silmäkulmassa ja kaakaomuki kädessä! 
 

Legenda klubin Playoff studio vierasotteluiden aikana:

Hallin alakerrassa oleva Legenda-klubi avautuu aina vieraspelien aikaan kisakatsomoksi klo 18 lähtien. Tarjolla on Mestis TV lähetys vastustajan lähettämänä. Ravintola on avoinna ja myynnissä on mm. olutta ja lihapiirakoita Kupittaan henkeen. Paikalla on myös seuran edustajia sekä ottelun tulosveikkaus! Sisäänpääsy on ilmainen ja ravintolaan on pääsy anniskelun takia vain täysi- ikäisille eli K-18. Sisäänkäynti hallin sivusta, olympiakatsomon puolelta. Lähde kannustamaan Marli Areenalle oma joukkueesi voittoon myös vieraspeleissä, mukavissa puitteissa ja aidossa TUTO hengessä!

 

Mestis TV-lähetykset:

Mikäli et pääse paikalle kotiotteluun, niin voit seurata matsin myös netistä. Selostaja Säterillä on hallissa uusi studio ja paljon uutta ohjelmaa myös erätaukojen ajaksi. Mestis TV lähetystä voit seurata netistä www.mestistv.fi ja ottelun voi maksaa pankkitunnuksilla tai tekstiviestillä. Julkisesti otteluita ei voi näyttää ilman seuran lupaa.

 

 

Fanituotteet:

Nyt on se aika vuodesta, jolloin tarvitaan kannustusta ja väriä katsomossa. Olemme uudistaneet fanimyymälän tuotteita ja toivonkin, että käyt katsomassa mitä kivaa sinulle löytyy. Minusta olisi upeaa jos jokaisella matsissa kävijällä olisi jotain sini-puna- valkoista yllä. Näin saamme tähän kiekkokevääseen mielettömästi lisää väriä ja tunnelmaa upealle kotiareenalle.

 

Päätyravintolan pöydät, aitiot ja Legenda- klubin paikat nyt  varattavissa:

Päätyravintolan pöydän voit varmistaa varaamalla sen ennakkoon toimistolta. Paikan hinta 20€ + sisäänpääsylippu. Aitioita löytyy vielä ja myös yritysvieraille suunnatussa Legenda-klubissa on paikkoja vapaana tuleviin koitoksiin. Ota yhteyttä toimiston väkeen niin varataan sinulle ja ystävillesi loistava ilta.
Toivon kaikille oikein mukavia ja tunteikkaita hetkiä ottelutapahtumamme parissa. Lämpimästi tervetuloa kaupungin ainoaan Playoff-huumaan, Marli Areenalle!

 

Santtu Kiili

toimitusjohtaja

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää