Kiekkofanin unelmaviikon tarjouksia!

Legenda-klubilta vauhtia Puola- ja TPS-peleihin

TUTOn Mestis-otteluista tuttu Legenda-klubi on avoinna myös keskiviikon TUTO-Puola ja torstain TUTO-TPS ottelussa (mikäli varauksia tulee riittävästi).

Molempina päivinä klubilla on tarjolla ennen peliä TUTOn omien kokkien loihtima illallinen seisovasta pöydästä yhden ruokajuoman kera. 

Legenda-klubilipun hinta on keskiviikkona ja torstaina 30 euroa (sis. alv) / hlö ja kausikorttilaisilta ja lipun jo ostaneilta 20 euroa (sis.alv) / hlö.

Keskiviikon menu löytyy alta. Varaukset on tehtävä TUTOn toimistolle tiistaihin klo 16.00 mennessä. Toimiston yhteystiedot: tutohockey.fi/yhteystiedot

Vuohenjuustobroileri
Ratatouille vihanneksilla
Paistettu riisi
Salaattipöytä
Ruokajuoma

Tosifanin premium-lippu 25 euroa Puola- ja TPS-peliin

Mestis-otteluista tuttu Tosifanin Premium-lippu on tarjolla myös keskiviikon TUTO-Puola ottelussa ja torstain paikallispelissä.

Paketti sisältää pääsylipun, päätyravintolapöytäpaikan, kaksi 0,33 l juomaa sekä grilliruuan. Paketin hinta on näissä otteluissa 25 euroa / henkilö.

Varaukset tehdään TUTO Hockeyn toimistolle. Yhteystietoihin TÄSTÄ.

Edullisen lippupaketn kaikkiin neljään otteluun löydät klikkaamalla allaolevaa kuvaa.

 

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää