Kiekko-Vantaa vastustajaksi itsenäisyyspäivä-teemapeliin

TUTO Hockey saa vastaansa lohipaidat Vantaalta itsenäisyyspäivän hengessä vietettävään keskiviikkoillan kuumaan Mestis-kamppailuun.

TUTO on kohdannut Kiekko-Vantaan tämän kauden aikana kahdesti. Lokakuun alussa kotona sekä marraskuussa Vantaalla. Molemmilla kerroilla vierasjoukkue on poistunut kaukalosta voittajana ja tähän vierasvoittojen trendiin haetaan muutosta keskiviikon kohtaamisessa. Vantaalaiset pitävät tällä hetkellä kiinni viimeisestä pudotuspelipaikkaan oikeuttavasta sijasta sarjataulukossa. TUTO puolestaan löytyy sijalta viisi, vain kolme pistettä jäljessä sarjakakkosen paikasta.

TUTOn viiden ottelun voittoputki katkesi lauantaina niukkaakin niukempaan 0–1-kotitappioon Hermestä vastaan. Kiekko-Vantaa kohtasi myös edellisessä ottelussaan Hermeksen ja lohipaidat onnistuivat kaivamaan pelistä 3–2 kotivoiton.

Kuva: Shaun Duncan

Videolla TUTO-hyökkääjä Miro Mäkisen mietteitä tulevasta ottelusta:

Keskiviikkoillan ottelu vietetään tulevan itsenäisyyspäivän hengessä. Luvassa on junioreiden järjestämää ohjelmaa ja ottelu avataan Maamme-laululla, jonka esittää Suvi Åkerman. Edullisemmat ennakkoliput löydät kätevästi klikkaamalla TÄSTÄ.
 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää