Kevään otteluohjelma on julkaistu

Mestiksen kevään otteluohjelma on julkaistu. TUTO Hockey aloittaa pelit ensi viikon perjantaina (12.2.) kotiottelulla Kiekko-Espoota vastaan. Ottelut pelataan ainakin toistaiseksi tyhjille katsomoille. 

Kevään aikana jokaisen mukana olevan joukkueen on tarkoitus pelata vielä 12 runkosarjan ottelua. Joukkueet ovat jaettu kahteen kuuden joukkueen lohkoon. TUTOn lohkossa pelaavat FPS, Kiekko-Espoo, KooVee, K-Vantaa ja Peliitat. Joukkueet kohtaavat toisensa kerran kotona ja vieraissa. Lisäksi TUTO kohtaa välisarjalohkopeleissä vielä KooVeen (Tampereella) ja FPS:n (Marli Areenalla) kertaalleen. 

Runkosarjan 10 parasta joukkuetta etenevät kevään pudotuspeleihin, jotka alkavat sijoille 7.-10. sijoittuneiden Villi kortti -kierroksella. Villi kortti -kierros pelataan paras kolmesta systeemillä, eli kahdella voitolla pääsee jatkoon. Puolivälieristä eteenpäin ottelumäärät päätetään myöhemmin. 

Pääset katsomaan TUTO Hockeyn koko kevään otteluohjelman TÄSTÄ. 

Nauti maittava illallinen ja seuraa ottelua Legendan 82″ näytöiltä

Mestis-ottelut pelataan toistaiseksi tyhjille katsomoille. Ravintola Kupittaan Legenda järjestää kuitenkin peli-iltoina illalliskattauksen Legenda-klubilla. Illallisen yhteydessä ottelua on mahdollista seurata Legenda-klubin 82″ näytöiltä.Illalliskattaus sisältää: 

  • Oman pöydän
  • Kupittaan Legendan kokkien loihtiman illallisen
  • Kaksi ruokajuomaa (viini, olut, siideri, lonkero, alkoholiton juoma)
  • Jälkiruuan ja kahvin
  • Ottelua voi seurata ruokailun aikana Legenda-klubin 82” näytöiltä.
  • Baari on auki koko illan ajan klo 22 asti. Juomat tarjoilaan tilauksesta pöytiin.

Illalliskortin hinta on 75 euroa +alv. Minimiostomäärä on kaksi (2) lippua / otteluilta.

TUTO Hockey vuokraa puolestaan kotiottelupäivinä Marli Areenan aitioita kokouskäyttöön. Aitiossa voi kokoustaa 10 hengen ryhmällä, neljän tunnin vuokra on 500 euroa +alv, kokoustarjoilut laskutetaan erikseen tilausten mukaan. Aition saa käyttöönsä tuntia ennen ottelun alkua ja kokousta voi jatkaa vielä puolen tunnin verran ottelun päätyttyä. 

Illalliskortit ja kokoustilat voit tilata TUTO Hockeyn myyjiltä: 

Dani Aavinen, puh. 0400 279 335
Jimi Lehto, puh. 044 277 5717

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tutohockey.fi

TUE TUTOA -kampanja jatkuu

TUTO Hockey jatkaa myös koko kevään ajan TUE TUTOA -kampanjaa. Kampanjan myötä voit tukea TUTOA muun muassa seuraavasti:

Muistathan myös Mestiksen ja Mielenterveyden keskusliiton yhteisen Häpeä pois kypärästä -kampanjan. Kampanjan tukituotteiden tuotosta 50 % menee Mestis-seuroille ja 50 % Mielenterveyden keskusliitolle. Ostaessa tukituotteita, voit valita seuran, jolle kohdistat tukesi. Kampanjaan pääset tutustumaan TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää