Ketterä KeuPa haastaa TUTOn Kupittaalla

TUTO Hockey – KeuPa HT

La 21.1. klo 17.00

Marli Areena

Keskiviikkona TUTO Hockey nollasi Kaarlehdon suorituksella K-Vantaan lukemin 4-0. Lauantaina Marli Areenalla nähdään kiinnostava kohtaaminen, kun keuruulainen KeuPa HT saapuu etelän lämpöön. Aiemmat kohtaamiset ovat aina päättyneet kotivoittoon, joten turkulaiset ovat hyvässä asemassa.

”KeuPa on erittäin luisteleva ja liikkuva ryhmä. Pitää pelata fiksusti ja olla valmis voittamaan kaksinkamppailut”, kommentoi Mikko Laine.

Viikon takaista kohtaamista TUTO-hyökkääjä ei muistele lämmöllä. KeuPa vei kotihallissaan voiton lukemin 4-2.

”Hampaankoloon jäi aika paljon viikko sitten lauantaina. Pelataan omaa laadukasta peliä ja pisteet jäävät Kupittaalle.”

Kevätkauden peleihin liittyy väistämättä tietynlainen lataus, kun runkosarjasta ollaan siirtymässä kovempiin peleihin. Laine kuitenkin vakuuttaa, että joukkueen keskittyminen on vain ja ainoastaan seuraavassa pelissä.

”Jokainen peli on tärkeä nyt keväällä. Keskitymme ainoastaan seuraavaan peliin, eikä ajatuksen tarvitse olla pidemmällä.”

”Koitetaan keskittyä runkosarjan peleissä pieniin voittaviin juttuihin ja tehdä ne sitten hyvin. Niihin nämä kevään pelitkin lopulta ratkeavat”, kertoo Laine.

Sairastuvan tungos pakotti kapteeninimikkeen kiertoon

TUTOn sairastuvalla on viime aikoina ollut tungosta, mutta Laine vakuuttaa tilanteen olevan jo parempi.

”Tilanne näyttää aika hyvältä. Ainahan pieniä kolhuja on, mutta ne kuuluvat lajiin.”

Akuutin sairastilanteen vuoksi joukkueen kapteenin rooliin tarvittiin uusi nimi. TUTOn päävalmentaja Miika Elomo valitsi tehtävään Laineen. TUTO-hyökkääjä ehti toimia tehtävässään muutaman ottelun ajan.

”Kapteenina pyrin omalla esimerkilläni ja työpanoksella johtamaan joukkuetta. Uskoakseni kapteenin rooli kuitenkin palautuu jo huomenna sairastuvan paluupelaajalle”, toteaa Laine.

TUTOn varsinainen kapteeni Anssi Virkki on ollut loukkaantumisen takia sivussa koko alkuvuoden.

TUTO Hockey kohtaa KeuPa HT:n lauantaina Marli Areenalla klo 17.00. Tule paikalle ja hanki liput edullisemmin ennakkoon Ticketmasterin lippukaupoista tai TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää