Keskiviikkona TUTO ottaa kotikaukalossaan mittaa LeKistä

TUTO Hockey – LeKi

Ke 28.9. klo 18.30

Marli Areena

TUTO Hockey kohtasi kauden avausviikolla ensimmäisessä vieraspelissään LeKin. Tiukka peli päättyi lopulta lempääläisten voittoon lukemin 3-2. Keskiviikkona on TUTOn vuoro isännöidä ottelua ja ottaa mittaa LeKistä kotihallillaan Marli Areenalla.

Lauantaina nukkuvia pelaajia heräteltiin ketjumuutoksilla ottelun loppupuolella. SaPKo onnistui kuitenkin viemään vierailullaan pisteet Savonlinnaan. Keskiviikkona karvas tappio aiotaan kääntää voitoksi, kun vastaan astelee LeKi.

”Sarja on todella tasainen. Maalin pelit voi ratketa yhteen syöttöön. Jos alkaa syöttöjen laatu heikentyä, niin se vaikuttaa saman tien koko peliin. Syöttäminen ja syötön vastaanottaminen ovat niitä voittavia asioita”, kommentoi TUTO-valmentaja Miika Elomo.

Edellisestä kohtaamisesta LeKin kanssa on otettu opiksi. Aiemmat virheet tiedostetaan ja niitä osataan nyt välttää.

”Viimeksi oli tiukka matsi LeKiä vastaan. Siinä kaaduttiin kuitenkin jäähyihin. Huomenna lähdetään parantamaan peliä”, lupaa hyökkääjä Aki Juusela.

Lempäälässä kiekkoa pelattiin Mestiksen pienimmässä kaukalossa. Tällä kertaa areena on isompi ja TUTO pääsee pelaamaan vahvuuksillaan. Elomo kuitenkin muistuttaa, että viisaampia ottelussa ollaan vasta ensimmäisen erän jälkeen.

Turhat jäähyt kitkettävä pois

Kauden alusta asti TUTOn riveissä keskustelua on herättänyt jäähyjen määrä. Niitä on tullut otettua paljon, ja välillä turhan helposti.

”Alkuunhan jäähyjä tuli paljon, ja nyt vähenemään päin. Alkukaudesta aina vähän haetaan sitä linjaa: mistä saa jäähyn ja mistä ei. On tärkeä prioriteetti, että jäähyt pidetään mahdollisimman pienissä määrin”, pohtii Elomo.

”Lähdetään siitä, että saadaan jäähyjä pois. Pidetään huolta omista mailoista ja omasta tekemisestä.  Lisäksi omaa peliä pitää saada nopeammaksi. Suorista hyökkäyksistä maalipaikoille”, tiivistää Juusela.

TUTO Hockey – LeKi keskiviikkona Marli Areenalla. Kiekko tippuu jäähän klo 18.30. Osta liput edullisemmin ennakkoon ja tule kannustamaan TUTO voittoon!

Jaa eteenpäin:

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää