Keskiviikkona SE alkaa – liput myynnissä nyt

Kesä on ollut meille tutolaisille kovin pitkä. Pelit päättyivät keväällä aivan liian aikaisin, kun Sport jyräsi mestaruuteen. Nyt lähes puolen vuoden odotus on vihdoin päättymässä, kun kausi starttaa ensi keskiviikkona Kupittaalla ottelulla TUTO Hockey – KooKoo. Avausottelun yhteydessä myös Kupittaan halli saa uuden nimen, joten ottelutapahtuma on varmasti yksi syyskauden hienoimpia urheiluhetkiä Turussa. Ennakkoliput ovat jo myynnissä ja voit hankkia ne todella helposti täältä.

 

Muistattehan muuttuneet pääsylippukäytännöt. Mitä aikaisemmin saavut paikalle – sitä edullisemmin saat lippusi. Lippujen ja kausikorttien uudistuneet hinnat ja ostopaikat täältä.

 

Keskiviikkona SE alkaa. Olethan valmiina?

 

Keskiviikkona on odottetavissa yleisöryntäys Kupittaalle. Suosittelemme lippujen hankkimista ennakkoon ja saapumista paikalla hyvissä ajoin.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää