Keskiviikkona SE alkaa – liput myynnissä nyt

Kesä on ollut meille tutolaisille kovin pitkä. Pelit päättyivät keväällä aivan liian aikaisin, kun Sport jyräsi mestaruuteen. Nyt lähes puolen vuoden odotus on vihdoin päättymässä, kun kausi starttaa ensi keskiviikkona Kupittaalla ottelulla TUTO Hockey – KooKoo. Avausottelun yhteydessä myös Kupittaan halli saa uuden nimen, joten ottelutapahtuma on varmasti yksi syyskauden hienoimpia urheiluhetkiä Turussa. Ennakkoliput ovat jo myynnissä ja voit hankkia ne todella helposti täältä.

 

Muistattehan muuttuneet pääsylippukäytännöt. Mitä aikaisemmin saavut paikalle – sitä edullisemmin saat lippusi. Lippujen ja kausikorttien uudistuneet hinnat ja ostopaikat täältä.

 

Keskiviikkona SE alkaa. Olethan valmiina?

 

Keskiviikkona on odottetavissa yleisöryntäys Kupittaalle. Suosittelemme lippujen hankkimista ennakkoon ja saapumista paikalla hyvissä ajoin.

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää