Keskiviikkona kaveri mukaan ilmaiseksi

TUTO Hockeylla on kasvojen pesun paikka keskiviikkona, kun Marli Areenalle saapuu JYP-Akatemia. Tyly 0-6 kotitappio K-Vantaalle tarkoitti sitä, että TUTOn kotiotteluiden #laatutakuu on käytössä kolmannen kerran kaudella. Toisin sanoen lipun ostaneet, kausikorttilaiset ja voucherien omistajat saavat ottaa kaverin mukaan ilmaiseksi keskiviikon peliin.

Aikuisten lipun hinta tulee olemaan 11 euroa keskiviikon ottelussa, koska lauantaina katsojia oli paikalla1511. Nopeat lipun ostajat voivat kuitenkin hyödyntää voimassa olevaa hintaa (10 euroa) tämänkin ottelun osalta, sillä päivitetyt hinnat tulevat voimaan vasta maanantaina aamulla (n. klo 9.00).

Tässä on vielä ohjeet, miten toimia laatutakuun kanssa keskiviikkona.
 

1) Mikäli Sinulla on kausikortti, voucher-lippu tai ennakkoon ostettu ottelulippu, toimi näin:
• Ota kaveri mukaan ja tulkaa hallille ajoissa. Ovet aukeavat klo 17.30.
• Menkää suoraan Hippoksentien puoleiselle sisäänkäynnille. Riittää, että toisella on sisäänpääsyyn oikeuttava kortti tai lippu. Kaveri ei tarvitse lippua, kun tulette yhtä aikaa.
• Nauttikaa ottelusta ja kannustakaa kotijoukkue voittoon. Käyttäkää runsaasti hallin oheispalveluja.
 

2) Mikäli ostatte lipun Marli Areenan lipunmyynnistä, toimikaa näin:
• Ota kaveri mukaan ja tulkaa ajoissa Marli Areenalle. Hippoksentien puoleinen lipunmyyntipiste aukeaa klo 17.30.
• Ostakaa lipunmyynnistä vain yksi lippu. Riittää, että toisella on sisäänpääsyyn oikeuttava kortti tai lippu. Kaveri ei tarvitse lippua, kun tulette yhtä aikaa.

HUOM!
• Aikuisten kausikortilla, voucher-lipulla tai ottelulipulla voi tuoda mukanaan toisen aikuisen tai nuoren (10-15-vuotias) tai lapsen (2-10-vuotias).
• Nuorten lipulla voi tuoda mukanaan toisen nuoren tai lapsen. Ei aikuista.
• Lasten lipulla voi tuoda mukanaan toisen lapsen. Ei nuorta tai aikuista.
• Premium-lipulla voi tuoda mukanaan toisen aikuisen tai nuoren tai lapsen, mutta näillä ei ole oikeutta Premium-lipun mukaisiin palveluihin (paikka päätybaarin pöydästä, juomat, ateria) ilman lisähintaa.
• Legenda-klubilipulla voi tuoda mukanaan toisen aikuisen tai nuoren tai lapsen, mutta näillä ei ole oikeutta Legenda-klubin tarjoiluihin ilman lisähintaa.

Lue lisää TUTO Hockeyn kotiotteluiden #laatutakuu'sta TÄSTÄ!
Lue lisää TUTO Hockeyn dynaamisesta lippujen hinnoittelusta TÄSTÄ!

 

Osta liput TUTO – JYP-Akatemia peliin TÄSTÄ tai klikkaamalla kuvaa.

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockey ja Niklas Grönlund ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kautta 2023-2024 koskevan pelaajasopimuksen. Uusi seura tiedottaa asiasta...

Lue lisää

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää