Keskiviikkona kamppaillaan Vuoksen varrella Ketterää vastaan

TUTO Hockey ja Imatran Ketterä kohtaavat toisensa keskiviikkona ensimmäisen kerran tällä kaudella. Molempien joukkueiden kausi on kulkenut kohtuullisen hyvin. Ketterä on kiinni runkosarjan neljännessä sijassa ja TUTO tulee kovaa vauhtia parin pisteen päässä perässä kuudentena. Alkuasetelmat lupaavat siis tasaista kamppailua!

Ketterä ei tule antautumaan kotonaan helposti, vaan Karjala-turnauksen välipäivänä napattu Suomen Cupin mestaruus on varmasti nostanut joukkueen itseluottamuksen ja momentumin huippuunsa. Ketterä voitti Hartwall Arenalla 10.11. pelatussa ottelussa KeuPa HT:n selkein lukemin 5-2.

Turkulaisille lisämielenkiintoa tuo mahdollinen Karolus Kaarlehdon esiintyminen Ketterän maalilla. Kaarlehto edusti TUTOa 2016-2017 ollessaan vuokralla TPS:stä. Tuolloin Julius Pohjanoksa vei selkeästi ykkösvahdin paikan, joten Kaarlehdolla on varmasti näytettävää ”hampaankolossa” illan ottelussa.

Teksti: Juho Koli

Kuvat: Shaun Duncan

TUTOn kultakypärä Matias Lehtonen Ketterä-pelin ennakkohaastattelussa:


Videohaastattelu: Janne Tikkaoja
 

Loukkaantumisista pelikuntoon ovat toipuneet Niko Ahoniemi sekä Miro Mäkinen. Poissa ovat Matt Nickerson (2-3 viikkoa), Veeti Vuorio (noin viikko), Adam Kalaj (joulukuu) sekä Nico Friman ja Henry Mäntylä (lähellä pelikuntoa). Jere Rouhiainen ja Samu Suominen ovat pidempään poissa ja heidän alustavat toipumisaikataulut ovat helmi-huhtikuussa. Filip Vasas on myös toipunut pelikuntoon ja on A-nuorten mukana.

Seuraava kotipeli pelataan Marli Areenalla 16.11. Haastajana kaukaloon luistelee sarjakärki LeKi. Tule jännittämään ja osta edullisemmat ennakkoliput täältä!

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää