Keskiviikkona Kajaanissa katkon paikka

5. puolivälierä: Hokki – TUTO Hockey

Ke 23.3. klo 18.30

Kajaani

Otteluvoitot: 1-3

TUTO Hockeyllä on keskiviikkona mahdollisuus lähettää runkosarjan kakkonen Hokki kesälomille, kun joukkueet kohtaavat Kajaanissa 5. puolivälierässä.

TUTO lähti tiistaiaamuna bussilla kohti Kajaania. Yli 600:n kilometrin matka on toivottavasti turkulaisten viimeinen Kajaanin matka tänä keväänä.

”Tiistaina lähdetään taas reissuun. Ei tässä muuteta mitään, eikä mietitä sen enempää muuta kuin sitä peliä”, sanoi TUTO-puolustaja Kristian Tuohilampi maanantaina, kun turkulaiset olivat ottaneet kolmannen kiinnityksen välieräpaikkaan. 

”Jatketaan samalla mallilla ja mennään erä kerrallaan.”

Viime Kajaanin pelistä on opittu

TUTO on ollut sarjan kolmessa pelissä selvästi niskan päällä ja Hokki on saalistanut puolivälieräsarjan ainoan voittonsa juuri Kajaanissa viime lauantaina. Tuolloin TUTO sortui jäähyilyyn ja kotijoukkue latoi toisessa erässä peräti neljä maalia turkulaisten verkkoon.

”Olen ihan varma, että opittiin siitä viime kerrasta, kun käytiin siellä. Se on ollut tämän sarjan selvästi huonoin peli meiltä”, Tuohilampi kertoo.

”Meillä ei silloin fokus pysynyt siinä pelissä, mutta ollaan varmasti opittu siitä ja nyt pystytään kyllä lähtemään erittäin hyvällä hengellä painamaan siellä eteenpäin.”

TUTOn paras pistemies on pudotuspeleissä ollut Rasmus Kulmala, joka on saalistanut neljässä ottelussa tehot 3+1. Hokin kultakypärä Markus Piispanen puolestaan on kerännyt tehopisteet 1+3. Kolme ottelua pelannut ja kolme voittoa napannut TUTO-maalivahti Kaapo Kähkönen on maalivahtipörssissä kakkossijalla torjuntaprosentilla 92.31.

TUTO Hockeyn ja Hokin välinen viides puolivälierä pelataan Kajaanissa keskiviikkona klo 18.30 alkaen. Ottelun voit katsoa osoitteesta www.fanseat.com.

Jaa eteenpäin:

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää