Kenraaliharjoitus pudotuspeleihin hoidettu

TUTO Hockey A – EHC A 3-4 ja (2-2,1-1,0-0,0-1) TILASTOT

 

TUTO Hockeyn A-junnut olivat jo ”aikoja sitten” varmistaneet paikkansa Nuorten Mestiksen pudotuspeleihin ja kotietukin varmisteltiin viikko sitten Itä-Suomen kiertueella. Sunnuntaisessa ottelussa TUTO Hockey A – EHC A jämäkämpi panos olikin ehdottomasti helsinkiläisillä. Voitolla EHC pystyi varmistamaan paikkansa pudotuspeleihin. Kotijoukkeelle ottelulla oli ainakin kenraaliharjoituksellinen luonne sillä tulevana perjantaina koittaa iso hetki kun TUTO Hockeyn A-nuorten pudotuspelit Marli Areenalla alkavat. Ottelu päättyi maalein 3-4. Ratkaisu syntyi jatkoajalla.

Ottelun ensimmäinen erä oli luonteeltaan sunnuntai-kiekkoa jos sellaista luonnehdintaa ikinä olemassa onkaan. Tilanteet aaltoilivat päästä päähän puolittaisella intensiteetillä ja intohimolla. Välillä jäähyiltiin ja välillä maalailtiin. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Joonas Larinmaa sekä Severi Kallio. Tulostaululla ajassa 20:00 loiskottaneet luvut 2-2 kuvaavat äärimmäisen tarkkaan erän tapahtumia antaen samalla osviittaa sille että ratkaisut tehdään tuonnempana.

EHC:lle sunnuntainen ottelu oli tärkeä ja mitä pidemmälle toisessa erässä edettiin alkoi näyttää siltä että vastustajajoukkue pääsee niskan päälle. Erän puolivälissä kotijoukkeen pakka olikin todella sekaisin. Sekavuustilan tiimellyksessä vieraat siirtyivät johtoon mutta tappioaseman mukanaan tuoma kiukku toimi niin hyvin että kotijoukkue sai käännettyä kuviot taas edukseen. Topi Vasaran hiukan onnenkantamoisenakin EHC-maaliin viuhunut lätty toi tilanteen mukavasti tasoihin ja TUTOn mukaan peliin.

Kello käy kohti jatkoaikaa

Kolmatta erää tepasteltiin eteenpäin lievästi kotijoukkueen aloitteellisuudella. Mitään namupaikkoja ei kummallekaan joukkueelle tarjoutunut. Ilkka Saarelan suojattien kuviot olivat ihan kelvollisia mutta se viimeisin jämäkkyys puuttui. Sekunnit tikuttivat ja tasatulos loiskotti edelleen taululla. Tolpat kyllä kilisivät EHC:n maalilla niin että punaista maalia hilseili. Ratkaisua tarjoiltiin kotijoukkueelle ”koko rahan edestä” viimeistään kolmannen erän lopulla kun EHC-peluri passitettiin jäähylle mutta kun ei niin ei. Ottelu siirtyi vääjäämättä jatkoajalle. Pidemmän korren siinä veti EHC.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää