Keinänen iski TUTOn voiton päähän finaaleista

Jukurit – TUTO Hockey

1-2 JE (1-0, 0-1, 0-0, 0-1)

Otteluvoitot 1-3

Tilastot

TUTO Hockey nappasi kolmannen kiinnityksen finaalipaikkaan kaatamalla Jukurit toistamiseen jatkoerässä.

TUTO Hockey ja Jukurit starttasivat välierien neljännen kamppailun varsin tasaisissa merkeissä. Ottelun avauserän ensimmäinen viisitoistaminuuttinen mentiin varovaisesti TUTOn otteessa. Pentti Nöyräsen iskettyä ottelun avausmaalin ylivoimalla sai Jukurit erän lopulla otteen pelistä. Erätauolle lähdettiin 1-0 kotijoukkueen johtolukemista.

Toisessa erässä ottelun luonne muuttui täysin. Ensimmäisen erän Jukuri-hallinta oli vain muisto, kun TUTOn kaikki ketjut painoivat peliä kohti Oskari Setäsen vartioimaa maalia. Välillä peli pyöri useita minuutteja Jukureiden päädyssä sillä seurauksella, että Antti Pennanen otti aikalisän jo ennen erän puoliväliä.

Aikalisä antoi toiseen erään kuitenkin vain lisähappea, sillä erän lopulla TUTO tuli väkisin tasoihin Anrei Hakulisen osumalla.

Kokonaisuudessaan toinen erä oli lähes suvereenia hallintaa TUTOlta. Ainoastaan Jukureiden tiukka keskialueen puolustuspelaaminen ja Setäsen torjunnat pitivät lukemat tasaisina.

Kolmannessa erässä nähtiin puolestaan piristynyt kotijoukkue, joka hienokseltaan otti ottelun hallinnan itselleen.

”Pieni herpaantuminen ja kiekollinen peli kärsii välittömästi”, Ismo Lehkonen kommentoi muutosta toisen ja kolmannen erän välillä.

Pulliainen loisti häkki päässä

Lisämaalit loistivat kolmannessa erässä poissaolollaan, joten edessä oli jälleen jatkoaika.

Kuten tässä sarjassa aiemminkin, jatkoajalla voittajaksi selviytyi vierasjoukkue. Aki Keinänen viimeisteli ottelun voittomaalin Tuukka Pulliaisen ja Hakulisen esityöstä.

”Ensimmäinen erä meni ihmetellessä uutta nuorta sentteriä, joka pelasi häkki päässä. Toisessa erässä alkoi yhteinen sävel sitten löytyä. Hyvin nuorukainen näki minut takatolpalla jatkoajalla. Siitä oli sitten helppo työ siirtää lätty pussiin”, maalintekijä naureskeli pelin jälkeen viitaten Tuukka Pulliaiseen ja tämän pelaamiseen ristikko päässä.

”Kansainvälisen luokan syöttö tuohon ratkaisumaaliin. Harvoin näkee tuollaista tapahtumaa”, Ika ihasteli tehotrioaan.

Ottelusarja on nyt tilanteessa 3-1 TUTOlle, joten sarja on maanantaina katkolla.

 

OSTA LIPPUSI VIIDENTEEN KAMPPAILUUN TÄSTÄ

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää