Kaverin kanssa matsiin

TUTO Hockey haluaa kiittää kannattajiaan upeasta juhlaottelusta ja tarjoaa lauantain otteluun kaveritarjoukset kausikorttilaisille, sillä kuten juhlat niin lätkämatsitkin ovat mukavammat isolla joukolla. Tarjolla on myös uudistunut perhelippu.

Kausikorttilaiset kaverin kanssa matsiin

Kausikorttilaisilla on lauantain TUTO Hockey – Hokki ottelussa erinomainen tilaisuus ottaa kaveri mukaan otteluun, sillä TUTO tarjoaa kausikorttilaisen seurassa otteluun tulevalle kaverille vapaalipun. Lipun saa Marli Areenalta klo 16.00 alkaen. Lippu pyritään antamaan mahdollisimman läheltä kausikorttipaikkaa. Tarjoa kaverille aikainen joululahja ja nauttikaa yhdessä kaupungin värikkäimmästä lätkästä. Tarjous sisältää yhden lipun / kausikortti.

Perhelipulla jopa seitsemän hengen perhe matsiin 25 eurolla

TUTO Hockey ottaa uudet perhepeliliput käyttöön lauantain kotiottelussa.  Kaksi aikuista ja 1-5 lasta/nuorta sisältävän lipun hinta on kaarrekatsomoihin 25 euroa ja pääkatsomoon 35 euroa. Lapseksi/nuoreksi lasketaan kaikki alle 16-vuotiaat. Perhelippu sisältää jokaiselle lapselle oman istumapaikan.

Perhelippu on myynnissä toistaiseksi vain Marli Areenan lipunmyynnissä ottelupäivinä.

Aitio tarjolla viime hetken tarjouksella – Päätyravintoloissa vielä vapaita paikkoja

Viikonlopun vietto lauantain ottelussa onnistuu myös niin aitiosta käsin kuin suosittujen päätyravintolapöytien keskuudessa. Marli Areenan toinen aitio vapautui yllättäen, oten se on mahdollista viime hetken tarjoushintaan 650 eurolla + alv 24 % . Hinta sisältää pääsyliput, ruokailun uudistuneella Legendaklubilla sekä aition vuokran 15 hengelle.

Marli Areenan suosittuihin päätyravintoloihin on vielä tilaa lauantain Hokki-otteluun.

Marli Areenan suosituista päätyravintoloista löytyy vielä nopeimmille paikkoja niin Menestystarinat Päädystä (TUTO hyökkää 1. ja 3. erän) kuin Martela Loungesta (TUTO hyökkää 2. erän). Päätyravintoloiden pakettivaihtoehtoihin voit tutustua täältä.

Päätypöytäpaikat ja aition voi varata TUTO Hockeyn toimistolta:

Dani Aavinen, toimitusjohtaja, puh. 0400 279 335, dani.aavinen(a)tutohockey.fi
Janne Ollila, toimistopäällikkö, puh. 040 7636 961 tai s-posti janne.ollila(a)tutohockey.fi
Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää