Kaveri mukaan perjantain peliin

Perjantaina pelattavaan runkosarjan viimeiseen kotiotteluun saa kaikilla lipputyypeillä ottaa yhden kaverin mukaan veloituksetta! 

Edessä on kauden kaksi tärkeintä ottelua ja mahdollisuudet play off -peleihin ovat vielä olemassa! Nyt on siis loistava aika saapua hallille viimeistä kertaa runkosarjassa ja ottaa kaverikin mukaan – yleisöä ja tunnelmaa kaivataan erityisesti joukkueen tueksi!

Perjantain ottelutapahtumassa on ennen ottelun alkua ravintoloissa edullisemmat hinnat heti ovien auettua kello 17:30 aina pelin alkuun asti. 

Miten toimin?

Näytä lippusi (KAIKKI lipputyypit saavat ottaa kaverin mukaan! TUTO-kortti, kausikortti, kertalippu, voucher, junnukortti*) ovella, saat tuoda yhden henkilön mukanasi sisään samalla lipulla. 

Ennakkoilmoittautumisia tai varauksia ei siis tarvita, riittää että saavut lippusi ja kaverisi kanssa paikalle. 
 

Liput otteluun voit ostaa ennakkoon edullisemmin täältä. Nähdään hallilla! 

* Kaveria ei ole mahdollista ottaa Legenda-klubille tai päätypöytään.

 

Jaa eteenpäin:

Sairastupaa ei vielä saada täysin tyhjäksi, joten Rauman Lukon hyökkääjät Kim Nieminen ja Sami Päivärinta liittyvät...

Lue lisää

Nyt tarvitaan yhteisön voimaa! Kaupungin värikkäintä lätkää – hyvässä ja pahassa. Tällä hetkellä taloudellisesti haastavassa tilanteessa...

Lue lisää

Rauman Lukon hyökkääjä Kim Nieminen liittyy TUTOn vahvuuteen lauantain otteluun, kun joukkue matkustaa sarjakärki Kiekko-Espoon vieraaksi....

Lue lisää